Instagram

Gratis døgn 2017

Vi indbyder alle fra 6.-8. klasse til Gratis døgn, d. 23. september 2017. Et døgn hvor du kan opleve alt det fedeste ved at gå på efterskole.

Efterskolernes dag 2017

Kom og se vores dejlige skole til efterskolernes dag - på søndag d. 24. september. Deltag i konkurrencen om en iPad. Se alle vores linjer i gang rundt på skolen.

Plads til forskellighed

Her er der plads til at tænke og være. Alle er velkommen her, som de er. Vi har et åbent fællesskab med plads til forskellighed.

Integration og Fokuskristendom

Er vores to bonus linjer. Integration er henvendt til elever med dansk som andet sprog. Fokuskristendom er til dig som vil gå i dybden med den kristne tro.

Sammenhold og mangfoldighed

Vi tror på fællesskabet. Vi tror på at skabe et fællesskab på kryds og tværs af tro, etnicitet og værdier. Derigennem udvikles vi som mennesker.

Action og oplevelser

Vi tror på at igennem aktivitet og oplevelser udvikles man som menneske. Derfor er dagligdagen aktiv og vi tager hvert år på to studieture til udlandet.

Faglighed og udvikling

Vi ligger vægt på at du som elev på LME også udvikler dig fagligt. Derfor har vi fokus på spændende og engagerende undervisning. F.eks. Læsehold og opdeling 10. klasse i to spor.

Skolestart 2017

Endnu et efterskoleår på Løgumkloster Efterskole er skudt godt i gang og vi har i år et elevhold på 67 elever. Den første uge var fyldt med rystesammenaktiviteter, hvor eleverne skulle lære hinanden at kende. Vi var blandt andet på gåtur til Brede Ådal og eleverne var også rundt på cykler i byen på familiegruppeløb.  

I første weekend havde eleverne tid til at slappe af, men der var også gang i malerpenslerne og de kreative hjerner, da eleverne fik til opgave at skabe et billede ud fra de tre ord: Venskab, Rummelighed og Vores skole. 

Vi har også været på Introtur, hvor vi cyklede til Ballum og sov i bivuakker. Dagen efter gik med fodboldgolf, svømning eller lerdueskydning før vi vende snuden hjemad til en velfortjent forlænget weekend. 

Igen i år har vi også haft elevstævne i første weekend i september, som var godt besøgt. De fodboldglade elever fik også lov til at spille kampe mod sidste års fodboldhold, mens resten af eleverne med godt humør og stor glæde sad og heppede. 

 

Se tidligere nyheder

14-09-2017

Stortur til Kroatien

Humøret var højt trods regn i Kroatien
Læs mere...
6-09-2017

Skolestart 2017

Efterskoleåret 17/18 er skudt godt i gang med 67 glade elever
Læs mere...
21-03-2017

Ny unglærere til 17/18

Vi er stolte over at kunne præsentere to herlige unglærere til skoleåret 2017-18.
Læs mere...
16-12-2016

Indendørsfodbold

Drengene var overlegne - en super lækker omgang fodbold
Læs mere...
12-12-2016

Lucia

Morgenvækning af de skønne luciapiger
Læs mere...
25-10-2016

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang
Læs mere...