Plads til forskellighed

Her er der plads til at tænke og være. Alle er velkommen her, som de er. Vi har et åbent fællesskab med plads til forskellighed.

Integration og Fokuskristendom

Er vores to bonus linjer. Integration er henvendt til elever med dansk som andet sprog. Fokuskristendom er til dig som vil gå i dybden med den kristne tro.

Sammenhold og mangfoldighed

Vi tror på fællesskabet. Vi tror på at skabe et fællesskab på kryds og tværs af tro, etnicitet og værdier. Derigennem udvikles vi som mennesker.

Action og oplevelser

Vi tror på at igennem aktivitet og oplevelser udvikles man som menneske. Derfor er dagligdagen aktiv og vi tager hvert år på to studieture til udlandet.

Faglighed og udvikling

Vi ligger vægt på at du som elev på LME også udvikler dig fagligt. Derfor har vi fokus på spændende og engagerende undervisning. F.eks. Læsehold og opdeling 10. klasse i to spor.

Skolestart - elevhold 16/17

Den 7. august var der opstart for alle nye elever på Løgumkloster Efterskole.

af Christina, Caroline og Emma

Mellem klokken 13 og 14 begyndte eleverne at troppe op og flytte ind på deres værelse. Dér blev de introduceret til deres værelseskammerat, og efterfølgende blev der serveret kaffe og kage i hallen. Forstander Niels holdt tale og gav de vigtigste informationer om efterskolen. Lærerne og deres fag blev præsenteret i form af en olympisk parade. Derefter aflagde lærere og elever det højtidelige løfte. Eleverne blev fordelt i familiegrupperne og introduceret til de nye ansigter og omgivelser. Efter aftensmaden blev forældrene smidt hjem, og eleverne mødtes til underholdning og ryste sammen i mødesalen. Henad aftenen tog familiegrupperne på besøg hos deres familiegruppelærere. Næste dag blev familiegrupperne afprøvet i deres samarbejdsevner i et familiegruppeløb, hvor de dystede mod andre familiegrupper i forskellige aktiviteter, som af og til medførte våde bukser.

 

Se tidligere nyheder

21-03-2017

Ny unglærere til 17/18

Vi er stolte over at kunne præsentere to herlige unglærere til skoleåret 2017-18.
Læs mere...
16-12-2016

Indendørsfodbold

Drengene var overlegne - en super lækker omgang fodbold
Læs mere...
12-12-2016

Lucia

Morgenvækning af de skønne luciapiger
Læs mere...
25-10-2016

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang
Læs mere...
14-10-2016

Projektdage og Fagdage

Energi, hav, boldspil, sprog og statistik
Læs mere...
13-10-2016

Flygtningedag

Fokuskristendom inviterede flygtninge
Læs mere...