Plads til forskellighed

Her er der plads til at tænke og være. Alle er velkommen her, som de er. Vi har et åbent fællesskab med plads til forskellighed.

Integration og Fokuskristendom

Er vores to bonus linjer. Integration er henvendt til elever med dansk som andet sprog. Fokuskristendom er til dig som vil gå i dybden med den kristne tro.

Sammenhold og mangfoldighed

Vi tror på fællesskabet. Vi tror på at skabe et fællesskab på kryds og tværs af tro, etnicitet og værdier. Derigennem udvikles vi som mennesker.

Action og oplevelser

Vi tror på at igennem aktivitet og oplevelser udvikles man som menneske. Derfor er dagligdagen aktiv og vi tager hvert år på to studieture til udlandet.

Faglighed og udvikling

Vi ligger vægt på at du som elev på LME også udvikler dig fagligt. Derfor har vi fokus på spændende og engagerende undervisning. F.eks. Læsehold og opdeling 10. klasse i to spor.

Stortur 2015

I år gik turen til Sydfrankrig med base i Antibes.

Vi blev indkvarteret i mobil homes tæt ved Middelhavets blå bølger og en pool på campingpladsen, lækkert med badevandstemperaturer omkring 24 grader.

Med bus til rådighed kom vi hver dag på tur: Vi så og hørte om spor fra Romerriget, vi blandede os med de fine og de rige i Cannes og Monaco, vi var i bjergene - enten på mountainbike eller vandresko, vi snorklede og så på dyrelivet under havets overflade og vi sejlede havkajak.

Vi lærte hinanden at kende, når livet skal fungere 6 tæt sammen i en mobil home med madlavning, opvask og spredt skiftetøj eller når vi sidder sammen i 24 timer i en bus frem og tilbage. 

Hver dag sluttede med aftensang og andagt i et hjørne på pladsen med tak til Gud for en god dag og bøn om beskærmelse for os selv og vore kære derhjemme.

 

Her er glade elever på stortur!

 
 

Se tidligere nyheder

21-03-2017

Ny unglærere til 17/18

Vi er stolte over at kunne præsentere to herlige unglærere til skoleåret 2017-18.
Læs mere...
16-12-2016

Indendørsfodbold

Drengene var overlegne - en super lækker omgang fodbold
Læs mere...
12-12-2016

Lucia

Morgenvækning af de skønne luciapiger
Læs mere...
25-10-2016

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang
Læs mere...
14-10-2016

Projektdage og Fagdage

Energi, hav, boldspil, sprog og statistik
Læs mere...
13-10-2016

Flygtningedag

Fokuskristendom inviterede flygtninge
Læs mere...