"Opstanden - Påsken vi aldrig glemmer“

Musicaloplevelse på Løgumkloster Efterskole ved Gospelteens fra Aabenraa - fredag d. 7. april kl. 19.30

Løgumkloster Efterskole præsenterer...

LINE og ISAK - vores nye unglærere til skoleåret 17/18

Plads til forskellighed

Her er der plads til at tænke og være. Alle er velkommen her, som de er. Vi har et åbent fællesskab med plads til forskellighed.

Integration og Fokuskristendom

Er vores to bonus linjer. Integration er henvendt til elever med dansk som andet sprog. Fokuskristendom er til dig som vil gå i dybden med den kristne tro.

Sammenhold og mangfoldighed

Vi tror på fællesskabet. Vi tror på at skabe et fællesskab på kryds og tværs af tro, etnicitet og værdier. Derigennem udvikles vi som mennesker.

Action og oplevelser

Vi tror på at igennem aktivitet og oplevelser udvikles man som menneske. Derfor er dagligdagen aktiv og vi tager hvert år på to studieture til udlandet.

Faglighed og udvikling

Vi ligger vægt på at du som elev på LME også udvikler dig fagligt. Derfor har vi fokus på spændende og engagerende undervisning. F.eks. Læsehold og opdeling 10. klasse i to spor.

Stillingsopslag: 2 unglærere søges til Løgumkloster Efterskole for skoleåret 2017/18

Vil du være med til at gøre en forskel for vores elever? Vi tilbyder et meget lærerigt år med meningsfuldt, krævende og givende arbejde og fællesskab med ca. 70 fantastiske elever på en kristen efterskole med et stærkt værdigrundlag.

Som unglærer på Løgumkloster Efterskole skal du kunne lide at være sammen med teenagere. Dine opgaver kommer meget til at handle om fællesskabet – både elevernes fællesskab med hinanden og det åndelige fællesskab. Samtidig er det er også vigtigt at have blik for den enkelte elevs personlige og åndelige udvikling. Derfor forventer vi af dig, at du er rummelig, pålidelig og opmærksom på elevernes trivsel.

Meget af din tid skal du være sammen med eleverne i deres fritid, om aftenen og i weekender. Vi vil derfor gerne have, at du er aktiv og kan sætte initiativer i gang. Du må meget gerne være aktiv indenfor én af vores 5 linjefagasområder (Fodbold, idræt, friluft, musik eller digitalt design) – og have sans for hygge og spil i dagligstuen. Du får i arbejdet brug for at være robust, selvstændig og modenVi vægter højt at du har været på højskole eller har haft et sabbatsår andet steds.

Det er en forudsætning, at du er personlig kristen, og at du gerne vil holde andagter og på anden måde fortælle om livet med Jesus

Vi vil tilpasse stillingens indhold til dine evner og ønsker, og du vil få et skema, hvor du er hjælpelærer i nogle fag, du kan lide. Du bliver ansat som deltidslærer efter overenskomst, men arbejdet indebærer også en volontøropgave, hvor du kan være på skolen og sammen med eleverne, så meget du vil, og du kan deltage i planlagte arrangementer som fx ture og rejser.

Stillingen er fra den 8. august 2017 til 15. juli 2018, hvor der de sidste to uger er Konfirmandkursus. Vi har en lejebolig til dig, og du kan deltage i måltiderne på skolen.

Kontakt forstander Niels Kousgaard på tlf. 3049 3440 eller mail, hvis du har spørgsmål. Vi kan fx aftale, at du kommer på besøg og får en rundvisning, hvis du ønsker det.


Send senest den 3. marts 2017 en ansøgning med relevante bilag til nk@lme.dk.


 

Se tidligere nyheder

21-03-2017

Ny unglærere til 17/18

Vi er stolte over at kunne præsentere to herlige unglærere til skoleåret 2017-18.
Læs mere...
16-12-2016

Indendørsfodbold

Drengene var overlegne - en super lækker omgang fodbold
Læs mere...
12-12-2016

Lucia

Morgenvækning af de skønne luciapiger
Læs mere...
25-10-2016

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang
Læs mere...
14-10-2016

Projektdage og Fagdage

Energi, hav, boldspil, sprog og statistik
Læs mere...
13-10-2016

Flygtningedag

Fokuskristendom inviterede flygtninge
Læs mere...