Plads til forskellighed

Her er der plads til at tænke og være. Alle er velkommen her, som de er. Vi har et åbent fællesskab med plads til forskellighed.

Integration og Fokuskristendom

Er vores to bonus linjer. Integration er henvendt til elever med dansk som andet sprog. Fokuskristendom er til dig som vil gå i dybden med den kristne tro.

Sammenhold og mangfoldighed

Vi tror på fællesskabet. Vi tror på at skabe et fællesskab på kryds og tværs af tro, etnicitet og værdier. Derigennem udvikles vi som mennesker.

Action og oplevelser

Vi tror på at igennem aktivitet og oplevelser udvikles man som menneske. Derfor er dagligdagen aktiv og vi tager hvert år på to studieture til udlandet.

Faglighed og udvikling

Vi ligger vægt på at du som elev på LME også udvikler dig fagligt. Derfor har vi fokus på spændende og engagerende undervisning. F.eks. Læsehold og opdeling 10. klasse i to spor.

Det var for vildt!

Hvordan kan man formidle 10 dages indtryk Tanzania med nogle billeder og en halv sides tekst? Det kan ikke lade sig gøre. Der mangler duftene, lydene, stemningen og varmen.

Der var så mange ting, som gjorde et kæmpe indtryk på os. Det første er mødet med tanzanierne og kulturen. Vi så næsten kun tanzaniere og meget få hvide. Ingen turister! Vi mødte en kolossal varme og åbenhed. Man går ikke forbi på grusvejen uden at hilse. Mødet med de glade børn fyldte rigtigt meget. At besøge et privat hjem og blive taget imod af en familie, var en kæmpe oplevelse. Vi blev mødt med en enorm gæstfrihed, og på trods af sprogvanskeligheder, opstod der hurtigt en hyggelig og interessant snak – særligt, når vi mødte jævnaldrende.

Vi besøgte flere kirker, hvor vi oplevede et stærkt fællesskab med kristne brødre og søstre. Vi hjalp med at male en kirke og havde bag efter en fest med menigheden med sang og dans. Vi hjalp med i den lokale børneklub og besøgte en børnehave med en masse søde børn. Vi var til møde i en KFS-gruppe på den lokale skole, og nogle af vores elever fortalte om at være kristen i Danmark. Vi havde et fantastisk møde med Veronica og Emanuel, som fortalte om, hvordan de var vokset op med åndedyrkelse og frygt, og om, hvordan de var blevet kristne. Det gjorde et uudsletteligt indtryk på os. Vi besøgte også et hospital og var ude i en landsby, som lå meget langt ude! Det er til at blive helt forpustet af at fortælle om alt det fantastiske, vi oplevede.

Vi så en helt anderledes natur. Vi så leoparder, løver, elefanter og giraffer og mange vilde dyr, da vi var i nationalparken Serengeti! Det er ikke zoologisk have, men dyrene på deres hjemmebane. Verdens næststørste sø, Victoriasøen, lå kun 25 km fra bibelskolen, som vi boede på, så den så vi mange gange. Vi vandrede op på Bundabjerget og fik en fantastisk udsigt ud over Victoriasøen og ind over Serengeti nationalpark.

Det var for vildt!

Se tidligere nyheder

21-03-2017

Ny unglærere til 17/18

Vi er stolte over at kunne præsentere to herlige unglærere til skoleåret 2017-18.
Læs mere...
16-12-2016

Indendørsfodbold

Drengene var overlegne - en super lækker omgang fodbold
Læs mere...
12-12-2016

Lucia

Morgenvækning af de skønne luciapiger
Læs mere...
25-10-2016

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang
Læs mere...
14-10-2016

Projektdage og Fagdage

Energi, hav, boldspil, sprog og statistik
Læs mere...
13-10-2016

Flygtningedag

Fokuskristendom inviterede flygtninge
Læs mere...