Plads til forskellighed

Her er der plads til at tænke og være. Alle er velkommen her, som de er. Vi har et åbent fællesskab med plads til forskellighed.

Integration og Fokuskristendom

Er vores to bonus linjer. Integration er henvendt til elever med dansk som andet sprog. Fokuskristendom er til dig som vil gå i dybden med den kristne tro.

Sammenhold og mangfoldighed

Vi tror på fællesskabet. Vi tror på at skabe et fællesskab på kryds og tværs af tro, etnicitet og værdier. Derigennem udvikles vi som mennesker.

Action og oplevelser

Vi tror på at igennem aktivitet og oplevelser udvikles man som menneske. Derfor er dagligdagen aktiv og vi tager hvert år på to studieture til udlandet.

Faglighed og udvikling

Vi ligger vægt på at du som elev på LME også udvikler dig fagligt. Derfor har vi fokus på spændende og engagerende undervisning. F.eks. Læsehold og opdeling 10. klasse i to spor.

Stortur

I september er vi på stortur med alle skolens elever og lærere, og i dette skoleår har vi været i Sydfrankrig med base i Antibes.
Turen var super godt forberedt fra både køkken og turudvalg, så forudsætningerne for en vellykket tur var til stede og blev fuldt indfriet. Vi ankom til en hyggelig og velindrettet campingplads 10 minutters gang fra havet, vi boede i mobilhomes og hver dag var vi på tur i området.
Vi så og hørte om mange spændende ting: spor fra Romerriget med akvædukter og arena, vi så flot kunst malet af Chagall i Nice, og vi vandrede sammen med de rige og nysgerrige i Monaco og Cannes.

 

Vi blev også udfordret med at skulle snorkle i Middelhavet og se dyrelivet under havets overflade, og sejlede i havkajak i ret høje bølger iført redningsveste og med ledsagebåde og vi kunne vælge mellem at cykle mountainbike eller vandre i bjergene.

Vi glæder os over, at fællesskabet stod sin prøve og vi sammen fik det til at fungere, hvad enten vi skulle være sammen 25 timer i en bus, skulle lave mad i bungalows eller skulle følges ad på ukendte steder i større eller mindre grupper. Vi blev igen forskånet for sygdom og uheld undervejs.

Du kan se flere billeder på Facebook - se menulinjen.

Se tidligere nyheder

21-03-2017

Ny unglærere til 17/18

Vi er stolte over at kunne præsentere to herlige unglærere til skoleåret 2017-18.
Læs mere...
16-12-2016

Indendørsfodbold

Drengene var overlegne - en super lækker omgang fodbold
Læs mere...
12-12-2016

Lucia

Morgenvækning af de skønne luciapiger
Læs mere...
25-10-2016

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang
Læs mere...
14-10-2016

Projektdage og Fagdage

Energi, hav, boldspil, sprog og statistik
Læs mere...
13-10-2016

Flygtningedag

Fokuskristendom inviterede flygtninge
Læs mere...