"Opstanden - Påsken vi aldrig glemmer“

Musicaloplevelse på Løgumkloster Efterskole ved Gospelteens fra Aabenraa - fredag d. 7. april kl. 19.30

Løgumkloster Efterskole præsenterer...

LINE og ISAK - vores nye unglærere til skoleåret 17/18

Plads til forskellighed

Her er der plads til at tænke og være. Alle er velkommen her, som de er. Vi har et åbent fællesskab med plads til forskellighed.

Integration og Fokuskristendom

Er vores to bonus linjer. Integration er henvendt til elever med dansk som andet sprog. Fokuskristendom er til dig som vil gå i dybden med den kristne tro.

Sammenhold og mangfoldighed

Vi tror på fællesskabet. Vi tror på at skabe et fællesskab på kryds og tværs af tro, etnicitet og værdier. Derigennem udvikles vi som mennesker.

Action og oplevelser

Vi tror på at igennem aktivitet og oplevelser udvikles man som menneske. Derfor er dagligdagen aktiv og vi tager hvert år på to studieture til udlandet.

Faglighed og udvikling

Vi ligger vægt på at du som elev på LME også udvikler dig fagligt. Derfor har vi fokus på spændende og engagerende undervisning. F.eks. Læsehold og opdeling 10. klasse i to spor.

Økonomien ved et efterskoleophold

Betalingen for ophold og undervisning fastsættes som et ugebeløb for et år ad gangen.For skoleåret 2016-17 er uge prisen kr. 2100 i 42 uger. (Beløbet er inden beregning af statstilskud, som er afhængigt af husstandsindkomst - se link nedenfor!) Når tilskudsgrundlag skal beregnes, ses der på, hvem der bor i husstanden ved elevens skolestart og på grundlag af din/jeres indkomst 2 år tilbage.Betalingen dækker udgifter i forbindelse med efterskoleopholdet, herunder også udenlandsrejse, MASS-tur og andre ekskursioner. Pr. 1. november forud for skoleåret indbetales et depositum på kr. 2.000, som ikke tilbagebetales ved eventuelt senere framelding.

Ved skoleårets begyndelse betales yderligere et acontobeløb. Resten af skolepengene indbetales i et antal rater. Endelig afregning finder sted ved skoleårets slutning. Afbrydes skoleopholdet i løbet af kursustiden, skal der betales ekstra kr. 5.000.

Hvad koster et efterskoleophold 2016-17 på Løgumkloster Efterskole?

Online beregner

Skolen råder over en sum penge, som bruges til individuel, supplerende økonomisk støtte. Tildeling sker efter ansøgning. Nogle grunde til støtte kan være betydelig indtægtsnedgang i forhold til grundlag for beregning af statsstøtte, sygdom eller arbejdsløshed.

Se tidligere nyheder

21-03-2017

Ny unglærere til 17/18

Vi er stolte over at kunne præsentere to herlige unglærere til skoleåret 2017-18.
Læs mere...
16-12-2016

Indendørsfodbold

Drengene var overlegne - en super lækker omgang fodbold
Læs mere...
12-12-2016

Lucia

Morgenvækning af de skønne luciapiger
Læs mere...
25-10-2016

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang
Læs mere...
14-10-2016

Projektdage og Fagdage

Energi, hav, boldspil, sprog og statistik
Læs mere...
13-10-2016

Flygtningedag

Fokuskristendom inviterede flygtninge
Læs mere...