Fodboldlinjen

Forvent gode fodboldoplevelser sammen med andre drenge, der elsker at drible rundt med en bold klistret til fødderne. Intensiv træning på grønsværen, tekniske og taktiske øvelser og kampe mod andre efterskoler.  
 

Musiklinjen

Har du musik i blodet og tør du prøve kræfter med forskellige genrer? Lijnen er til dig der elsker musik, sang, spil og har lyst til at lære både praksis og teori. Vi øver sammenspil, sangteknik og at spille på instrumenter.


Friluftslinjen

Et frisk tilbud til dig, der vil prøve at lære færdigheder og forståelse for naturen og gennem mange aktiviteter komme tæt på naturen. Friluftslinjen er sammenhold og fantastiske oplevelser og opdagelser i naturen.


Idrætslinjen

Et linjefag for dig, der gerne vil have sved på panden, være i god form og som kan lide at være fysisk aktiv i et fællesskab. Her kan du prøve forskellige discipliner fx orienteringsløb, squash, golf og springgymnastik.

Digitalt Design

Digitalt Design er for dig, der synes, det er sjovt at se verden i billeder, lige meget om det er ved at sidde og tegne eller om det sker bag et kamera. Digitalt Design handler om at skabe tekst, billeder, illustrationer, lyd, film og musik og omsætte det til oplevelser og historier.

Du skal være med på en linje, når du er elev på Løgumkloster Efterskole.

Se tidligere nyheder

21-03-2017

Ny unglærere til 17/18

Vi er stolte over at kunne præsentere to herlige unglærere til skoleåret 2017-18.
Læs mere...
16-12-2016

Indendørsfodbold

Drengene var overlegne - en super lækker omgang fodbold
Læs mere...
12-12-2016

Lucia

Morgenvækning af de skønne luciapiger
Læs mere...
25-10-2016

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang

Fodbold - Efterskoleturnering skudt i gang
Læs mere...
14-10-2016

Projektdage og Fagdage

Energi, hav, boldspil, sprog og statistik
Læs mere...
13-10-2016

Flygtningedag

Fokuskristendom inviterede flygtninge
Læs mere...