Instagram

Ronja Røverdatter

D. 8.-10. marts opfører Løgumkloster Efterskole musicalen "Ronja Røverdatter" med musik af Sebastian. Kom og oplev en dejlig fortælling fra de svenske skove.

D. 1.-14. juli 2018 konfirmandkursus.

Et sommerkursus 14 dage af sommerferien. Det er god undervisning, masser af venner og det er kristent fællesskab.

Skolestart 2017

Endnu et efterskoleår på Løgumkloster Efterskole er skudt godt i gang og vi har i år et elevhold på 67 elever. Den første uge var fyldt med rystesammenaktiviteter, hvor eleverne skulle lære hinanden at kende. Vi var blandt andet på gåtur til Brede Ådal og eleverne var også rundt på cykler i byen på familiegruppeløb.  

I første weekend havde eleverne tid til at slappe af, men der var også gang i malerpenslerne og de kreative hjerner, da eleverne fik til opgave at skabe et billede ud fra de tre ord: Venskab, Rummelighed og Vores skole. 

Vi har også været på Introtur, hvor vi cyklede til Ballum og sov i bivuakker. Dagen efter gik med fodboldgolf, svømning eller lerdueskydning før vi vende snuden hjemad til en velfortjent forlænget weekend. 

Igen i år har vi også haft elevstævne i første weekend i september, som var godt besøgt. De fodboldglade elever fik også lov til at spille kampe mod sidste års fodboldhold, mens resten af eleverne med godt humør og stor glæde sad og heppede. 

 

Se tidligere nyheder

23-01-2018

DM syd

Indendørs fodbold DM syd
Læs mere...
19-01-2018

Indsamlingsfilmen for Cambodja

Se indsamlingfilmen for Cambodja
Læs mere...
17-01-2018

Infomøde

Stolerækkerne var fyldt op til infomøde
Læs mere...
10-01-2018

Efterskolernes aften

50 gæster kom til aftensmad og rundvisning til efterskolernes aften
Læs mere...
19-12-2017

Julefest

Dette år afsluttes med julefest
Læs mere...
13-12-2017

Lucia

Tidlig morgen med luciaoptog og rundstykker på sengen
Læs mere...