Instagram
Velkommen

”Håbet er blevet tændt”

Julegospelkoncert for alle den 8. december ved Gospelteens fra Aabenraa. Tag med tilbage til år 0 og lad julens budskab synke ind.

Den 1.-14. juli 2018 er der konfirmandkursus på Løgumkloster Efterskole.

Et sommerkursus 14 dage af sommerferien. Det er god undervisning, masser af venner og det er kristent fællesskab.

Plads til forskellighed

Her er der plads til at tænke og være. Alle er velkommen her, som de er. Vi har et åbent fællesskab med plads til forskellighed.

Integration og Fokuskristendom

Er vores to bonus linjer. Integration er henvendt til elever med dansk som andet sprog. Fokuskristendom er til dig som vil gå i dybden med den kristne tro.

Sammenhold og mangfoldighed

Vi tror på fællesskabet. Vi tror på at skabe et fællesskab på kryds og tværs af tro, etnicitet og værdier. Derigennem udvikles vi som mennesker.

Action og oplevelser

Vi tror på at igennem aktivitet og oplevelser udvikles man som menneske. Derfor er dagligdagen aktiv og vi tager hvert år på to studieture til udlandet.

Faglighed og udvikling

Vi ligger vægt på at du som elev på LME også udvikler dig fagligt. Derfor har vi fokus på spændende og engagerende undervisning. F.eks. Læsehold og opdeling 10. klasse i to spor.

Skolestart 2017

Endnu et efterskoleår på Løgumkloster Efterskole er skudt godt i gang og vi har i år et elevhold på 67 elever. Den første uge var fyldt med rystesammenaktiviteter, hvor eleverne skulle lære hinanden at kende. Vi var blandt andet på gåtur til Brede Ådal og eleverne var også rundt på cykler i byen på familiegruppeløb.  

I første weekend havde eleverne tid til at slappe af, men der var også gang i malerpenslerne og de kreative hjerner, da eleverne fik til opgave at skabe et billede ud fra de tre ord: Venskab, Rummelighed og Vores skole. 

Vi har også været på Introtur, hvor vi cyklede til Ballum og sov i bivuakker. Dagen efter gik med fodboldgolf, svømning eller lerdueskydning før vi vende snuden hjemad til en velfortjent forlænget weekend. 

Igen i år har vi også haft elevstævne i første weekend i september, som var godt besøgt. De fodboldglade elever fik også lov til at spille kampe mod sidste års fodboldhold, mens resten af eleverne med godt humør og stor glæde sad og heppede. 

 

Se tidligere nyheder

31-10-2017

Halloween forberedelser

Græskarhoveder til Halloween / Allehelgen.
Læs mere...
27-10-2017

Lovsang - 27. oktober 2017

Omkring 200 deltog i Lovsangsaftenen i efteråret 2017
Læs mere...
13-10-2017

Sundhedsdag

Sundhedsdag for alle elever. Højt humør og sportstøjet på!
Læs mere...
8-10-2017

Klosterweekend 2017

Stille tid, mobilfri, tidebønner, læsning = Klosterweekend.
Læs mere...
22-09-2017

Gratisdøgn

Omkring 30 gratister oplevede efterskolelivet for et døgn
Læs mere...
14-09-2017

Stortur til Kroatien

Humøret var højt trods regn i Kroatien
Læs mere...