Kære Juniorer og Teenagere

Synes I også at corona er total nedtur? Er I trætte af mundbind, håndsprit og afstand? Kunne I tænke jer, bare at få lov at holde fest og hygge jer sammen?

Sådan har vi det også - så det har vi gjort noget ved!

LMBU vil i samarbejde med Løgumkloster Efterskole gerne invitere jer alle - ja, I hørte rigtigt: ALLE, junior- og teenklubber i HELE landet - til en fed lørdag med fællesskab, sjov, underholdning, fede præmier, lovsang og Jesus. Lyder det som noget for dig, og din junior-/teenklub - så sæt kryds i kalenderen:

Torsdag d. 15. april 2021 kl. 19:00 - ca. 21:00

Vi skal selvfølgelig overholde reglerne, så det hele kommer til at foregå online. I skal bare samles i jeres eget klub-lokale med et par computere eller telefoner med kamera og internetforbindelse. Vi anbefaler at I også får jeres klubledere til at medbringe noget lækkert og helst usundt, som I kan spise og drikke undervejs.

  • I vil få en række udfordringer eller opgaver som I skal løse, mens I filmer det på Skype/Facetime eller lignende.
  • I studiet på efterskolen, vil vi levere underholdning og samle jeres videoer sammen, og streame hele showet ud til jer, så I kan følge med i både jeres egne og andre juniorklubbers løsning af opgaverne.
  • Når vi er færdige, vil vi synge og spille noget lovsang for jer, og elever fra vores Fokus Kristendom hold, vil holde andagt for jer.

Vi håber I har lyst til at være med til en anderledes fest for Juniorer og Teenagere.

Nårh ja, og så var der det med præmierne. Vi skal alle sammen have det sjovt - men vinderne får desuden:

  • Kæmpe slik-kurv.
  • Pokal med jeres klub-navn indgraveret
  • Weekend-lejr på Løgumkloster Efterskole med overnatning i shelters, kanotur, orienteringsløb og aktiviteter planlagt af skolens elever og personale.

Lyder det ikke bare fedt?

Så tilmeld jeres klub her nedenfor senest d. 10. april

Fede hilsner fra LME og LMBU Between

  • Gevinst
    1. præmie

Tilmeldingsformular

KLUB: