TILMELDING ER IKKE NØDVENDIG PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT - MEN DETTE KAN ÆNDRE SIG PGA. CORONA - FØLG MED PÅ LME.DK/MUSICAL

Pippi flytter til byen og ind i Villa Villekulla. I nabohuset bor de artige børn Annika og Tommy, der bliver så glade for, at der er flyttet et nyt barn ind i huset ved siden af, som de kan lege med. Men Pippi er ikke som alle de andre. Hun har en abe, en hest og en taske med guldmønter og så sover hun med fødderne på hovedpuden og hovedet i fodenden. Annika og Tommy opdager hurtigt, at alt bliver vendt op og ned når Pippi er i nærheden. 

Fru Prysselius fra kommunen forsøger at få Pippi på børnehjem, så hun kan blive opdraget ordentligt. Til at hjælpe sig har hun byens politibetjentene Kling og Klang, hvis opgave er at opretholde fred og orden. Det er en udfordring nok i sig selv med tyvene Blom og Dunder Karlson i byen, men da Pippi også kommer til, bliver både politibetjente og røvere forstyrret i deres arbejde. 

En dag kommer der et Cirkus til byen, med verdens stærkeste mand - eller er han nu også det? 

Tiden går og pludselig dukker nogle sørøvere op i byen - det er Pippis far. Pippis venner Tommy og Annika må til at sige farvel til Pippi, der skal rejse med sin far. Hvordan mon det ender? - Ender Pippi på børnehjem? hvad med Pippis far?

Kom til Musical på LME til januar og find ud af det! 

Vi ses

“"Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt" ”