Dog vil vi sige at ganske mange forældre nyder at tage en tur over grænsen, ved forskellige lejligheder og arrangementer på skolen. Faktisk er det ofte noget vi opfordrer til ved afslutningsdagen. Når eleverne har store tudetur og afskedsrunde på plænen. Så sender vi gerne forældrene på en lille tur syd på inden afrejse. Når de er tilbage igen, er eleverne ved at være runden rundt, og så er der tudekiks og slik til turen hjem.

Vi bruger det også gerne som en af de ture familiegrupperne har i løbet af et skoleår. Grænseshopping, trods det at det ligner anden form for shopping, er en speciel og nydelsesfuld oplevelse. Selvom det til tider kan give lidt mavepine og en tom pengepung.

En anden vigtig pointe at tage med, fra vores lille aprilsnar, er, at det er ganske smukt hernede syd på. Naturen er i særklasse, hvilket mange af vores sjællandske elever ofte påpeger når vi er på ture. Især naturen er en vigtig spiller på vores adventure linje. Så når man nu ikke kan få grænseshopping på skemaet, var adventure måske et godt alternativ.

 

Se det oprindelige opslag og film nederst på siden her.

Hvis din browser ikke kan afspille video, kan du finde videoen her: https://vimeo.com/694648653

APRILSNAR!

I linjefaget: Grænseshopping skal du først og fremmest deltage i forskellige ekskursioner både i bil, bus og på cykel. Der er intet bedre end at udforske grænselandet omkring Tønder. En naturperle af dimensioner.

I grænseshopping vil du opleve tværfaglighed som sjældent set tidligere. Fagene Matematik, Tysk, Samfundsfag, Biologi m.fl. kommer i spil på en helt særlig måde.

Grænseshopping er din indgang til at bygge en business som vil få C20-indekset til at sprænge.

Meld dig til her på lme.dk på denne dejlige forårsdag.