Spændningen er at mærke både ved skolens medarbejdere og blandt eleverne. YES, vi skal i gang igen! Vi skal være sammen igen. Det føles både som at skulle på lejr og som om vi har skolestart igen. Fed følelse!

Skolens medarbejdere har gjort deres bedste for at retningslinjerne bliver fulgt og det er så fedt at eleverne er med på den. Vi gør det her sammen. Det er dejligt at mærke, at vi sagtens kan være sammen og stadig holde afstand. Der er sat mellemrumskryds på sofaerne, lavet en taltcafé og et madtelt. Der er sprit alle vegne og særlige veje at gå i spisesalen på. Der er oprettet krammegrupper, hvor der krammes ivrigt. Der er mange nye ting at lære. Det er lidt som første skoledag. Vi klarer det i stiv arm og efter næsten et døgn sammen synes vi egentlig, at det går meget godt.

Vi ser frem mod nogle dage med intensive valgfag, en lille årsprøve i 3 fag, en tur ud i det blå, gallafest, sidste skoledag og en herlig traditionsrig sidste skoluge. Vi glæder os og håber at smitten vil tage af imens vi er sammen - nu kun med lidt afstand.

  • Corona Opstart Lme
    Casper har placeret sig i sofaen på krydset - Så kan han få den for sig selv.
  • Corona Opstart Lme 10
    Den nye teltcafé med kulørte lamper er et hit.
Glade elever elever er vendt hjem!
Corona Opstart Lme 5
Corona Opstart Lme 6
Corona Opstart Lme 7
Corona Opstart Lme 8
Corona Opstart Lme 9
Corona Opstart Lme 11
Corona Opstart Lme 12
Corona Opstart Lme 13
Corona Opstart Lme 15
Corona Opstart Lme 14
Corona Opstart Lme 16
Corona Opstart Lme 17
Corona Opstart Lme 18
Corona Opstart Lme 19
Corona Opstart Lme 20
Corona Opstart Lme 21
Corona Opstart Lme 22
Corona Opstart Lme 23
Corona Opstart Lme 24
Corona Opstart Lme 2
Corona Opstart Lme 3