Jeg kan huske, at jeg snakkede med en om, at når vi kom igennem corona sammen - så kan vi klare alt. Det lyder meget optimistisk (og det er det måske også), men vi har jo alle siddet i lockdown og trillet tommelfingre. For mit vedkommende var nedlukningen virkelig hårdt, men det var rart, at vi alle sad i samme båd, så vi kunne snakke om det. Jeg har haft mange gode snakke med mine efterskolekammerater om, hvordan, det bare var at sidde derhjemme, når man bare ville afsted igen!

Jeg tror, mange af os har fået spørgsmålet: ”føler du, dit efterskoleår har været spildt?” Der kan jeg uden tøven svare ”nej, på ingen måde!”. For jeg har haft et fantastisk år- selv med corona. Og hvis der er nogen, jeg vil takke for, at vores år stadig har været fantastisk, er det lærerne og personalet. Tak. Bare tak. De har holdt humøret oppe selv på de mørkeste dage, været omsorgsfulde når vi havde brug for det og de har kæmpet en brag kamp, for at vi stadig kunne få mange fede oplevelser og det har de gjort til perfektion!

“Jeg har haft et fantastisk år- selv med corona”

Vi har haft galla, som 10.a stod for, omvendt døgn, vores store ”hjemmestortur”, militærdøgn, fagdage, Jesus Praise, indsamlingsaften og meget andet. Nu er vi i gang med at lave musical, så man kan ikke sige, at der ikke har været tryk på- men det er fedt. Jeg synes også, vi som elever har været klar til at gøre det til et fedt år socialt. Vi er blevet rystet sammen- især her på det sidste. Vi har været gode til at skrive inde på vores gruppe på Messenger: ”der er fælleslege i daglig” eller ”vi spiller beachvolley- kom og vær med”. Det er så fedt at der hele tiden sker noget, både i løbet af skoledagene, men også i weekenden eller om aftenen.

Vores år har ikke været spildt, det er ikke blevet dårligere bare på grund af corona og vi har ikke fået et ”dårligere” fællesskab- tværtimod. Jeg glæder mig til den næste måned inden året slutter, for jeg ved vi får en fest ud af det.

Af Alberte R. Vestergaard, Elev på Løgumkloster Efterskole

Drive-in musicalen blev opført på slotsengen lige overfor skolen
DSC07785
Pinocchio 144
Pinocchio 182
Pinocchio 193
Pinocchio 198
Pinocchio 131
Pinocchio 222
Pinocchio 224
Pinocchio 226
Pinocchio 115
Pinocchio 127
Pinocchio 140
Pinocchio 116