Instagram

"Min himmelske jul" - Julegospelkoncert

d. 7. december

"Min himmelske jul" - Julegospelkoncert - 7. december 2019

Fredag d. 7. december kl. 19.30 slår Løgumkloster Efterskole dørene op og byder i samarbejde med Aabenraa GospelFamily inden for til en koncertoplevelse ud over det sædvanlige, når GospelTeens optræder med deres helt nye julegospelopsætning ”Min himmelske jul”.

GospelTeens, der består af 40 teenagere fra 7.kl. til 20år, har igennem de senere år optrådt med deres gospel musicals for tusindvis af publikum rundt omkring i landet og de har endnu engang formået at sætte et stykke op der begejstrer med deres enormt dygtige sangstemmer, gennemført koreografi, dygtige skuespil og et sceneshow, som har wauw-factor!

”Min himmelske jul” handler om tre venner, som har tænkt sig at bruge hele julen foran fjernsynet og med mobilen kørende på snapchat i hånden. Men den noget frustrerede engel ”Sanktus” og dens hjælper ”Lux” har helt andre planer og inden de for set sig om er de tre venner pludselig involveret i et drama uden lige, når Josef bliver rasende på Maria, når de vismænd, nærmest tvinger dem afsted på en march på mere end tusind mil mod Betlehemsstjernen og en Herodes, som er ved at gå ud af sit gode skind. Men der venter de 3 venner en afslutning, som vil få vidtgående konsekvenser ind i deres hverdag når de kommer tilbage til den nutidige verden.

En fantastisk familie juleforestilling som tager dig med ind bag julens budskab og give anledning til at stoppe og tænke efter hvordan det hele i virkeligheden gik til og hvorfor julens budskab også er aktuelt i 2018 – et anderledes og indlevende krybbespil.

Link til facebookbegivenhed

Se tidligere nyheder

20-04-2018

Velkommen til Jacob, unglærer 18-19

Velkommen til Jacob, unglærer 18-19
Læs mere...
11-04-2018

Galla 2018

Gallafesten var årets sidste fest, og det blev fejret i stor stil
Læs mere...
30-03-2018

Flot indsamlingsprojekt - Slået på målstregen

Slået på målstregen, men flot indsamlingsprojekt
Læs mere...
23-03-2018

Digitalt Design på besøg ved DR - P4

Digitalt Design på besøg ved DR - P4
Læs mere...
23-03-2018

Nyt projekt "Køkkentjansen"

Vi deltager fra 2019 i projektet køkkentjansen.
Læs mere...
10-03-2018

Musical - Ronja Røverdatter

Mon Mattis-slægten og Borka-røverne nogensinde vil enes
Læs mere...