Du må gerne sætte kryds i flere bokse


Fx. d. 10/9 mellem 10.00 og 12.00 eller d. 11/9 om eftermiddagen.

Måske er du også interesseret i at læse om...

 • DSC6831 Fotografbilleder
  En almindelig skoledag
  Efterskole = oplevelser - YES! De oplevelser får du ikke uden grund. Vi vil påstå at fx. en udenlandstur kan være enorm lærerig og nogen gange også på en måde, så det kan bruges til prøverne til sommer. Alligevel er det også vigtigt med en almindelig hverdag, hvor man kan finde sig selv, hvor man kan fordybe sig, hvor man kan nyde fællesskabet med hinanden og hvor der er plads til at trække sig tilbage.
  Læs mere
 • DSC6732 Fotografbilleder
  Valgfag
  Vi har et væld af valgfag og du kan vælge dem du gerne vil have. Du skal bare vide at når man træffer et valg, vælger man altid noget andet fra.
  Læs mere
 • DSC6676 Fotografbilleder
  Læsehold
  Har du svært ved at læse på det niveau, dine klassekammerater læser? Går du i en almindelige klasse, har du modtaget undervisning i støttedansk og måske fået tildelt en IT-rygsæk? Er du i tvivl om, om du er klar til at tage afgangsprøven i dansk? Kunne du tænke dig at forbedre din læsning, så du bedre kan arbejde med og forstå fagteksterne i fysik, samfundsfag m.m.? Vil du gerne være bedre klædt på til at kunne følge med på den ungdomsuddannelse, du senere skal begynde på?
  Læs mere