Når man vælger linje indenfor Craft, Adventure eller Musik følger der automatisk en linjetur med, hvor I som linje skal dykke dybere i linjens kerne.

 

Det kunne fx. være:

På Craftlinjen

At møde en proffesionel kunster og blive inspireret til at tænke nyt, evt. deltage i en workshop, at komme til en større by for at udforske kunsten og de kreative miljøer.

På musiklinjen

At komme til en koncert og møde bandet efterfølgende, at deltage i en workshop med en sangskriver, at møde mennesker som arbejder med musik professionelt fx i et studie eller ved et større spillested. At få lov til at indspille sit nummer.

På Adventure

At komme ud i vildmarken, fx. en kanotur i Sverige, hvor I skal bruge al det bushcraft i har lært i løbet af årets løb.

 

Kom vi i mål?

Målet med linjeturene er at få fingrene ned i fagets kerne på en anden måde end vi gør til daglig. Det er ikke nødvendigvis en rejse langt væk, men måske en læringsrejse på en anden måde. Vi er sikre på at der kommer mange fede efterskoleoplevelser på disse ture.

 

Elever på Fodboldlinjen og E-sportslinjen tilbydes ikke en tur, fordi de i forvejen er meget ude og spille, men vi arrangerer en kortere tur ud og se fx. en fodboldkamp eller en E-sportskamp.

 

Du kan også læse om vores andre ture...

 • 20190129 100910002 Ios
  Stortur
  Når vi siger stortur, så siger vi oplevelser, bustur, hygge, undervisning på en anden måde og ikke mindst fællesskab. Storturen går enten på Ski i Sverige/Norge eller til en Storby fx. Rom eller Barcelona.
  Læs mere
 • DSC09182 Web
  Missionstur
  Denne oplevelse er en tilbudstur for dig der vælger Fokuskristendom. Tur der rykker ved dit verdensbillede og hvor du rammer et andet kontinent - Afrika eller Asien.
  Læs mere
 • Adventure 1200X628 2
  Afslutningstur
  Afslutningsturen er den sidste tur fællestur vi tager på og den står på max. fællesskab.
  Læs mere