Instagram

Ledelsen: Forstander, Jørn Nørgaard og Viceforstander, Stefan Christensen

I spidsen for Løgumkloster Efterskole står Jørn Nørgaard og Stefan Christensen.

Skal vi sige det selv er vi nogle unge herrer, der brænder for at give enhver teenager et lærerigt og indholdsrigt efterskoleår, hvor de bliver udfordret og støttet af nogle voksne der vil dem. Vi ønsker en uhøjtidelig tilgang til tingene, hvor det handler om den enkelte i fællesskab, fremfor form og rammer. Så det er bestemt bogstaveligt talt, når vi bruger ordet: virkelighedsnær foran undervisning, fællesskab og kristendom.

- Heldigvis er vi ikke ene om arbejdet med at skabe god efterskole, men vi har heldigvis en herlig flok af medarbejdere, der gør et bravt arbejde for at komme tæt på de unge.

Lidt om Jørn:

Jørn er 38 år, og har i en årerække været lærer i udskolingen på Agerskov Kristne Friskole. Jørn er kendt for at være rigtig god til at have kontakt med, og at kommunikere til, helt unge mennesker. Han har stor energi og livsglæde, som smitter af på hans omgivelser. Han er gamer, naturfagsnørd og en hyggespreder.

Lidt som Stefan:

Stefan er 34 år. Han har tidligere efterskolelærer på Sommersted Efterskole og senest arbejdet som konsulent i Kristeligt Forbund for Studerende, hvor han sammen med unge studerende har været med til at skabe muligheder og events for dialog om kristen tro og religion på ungdomsuddannelser og universiteter. Stefan elsker gode samtaler om stort og småt. Han er film- og fotonørd og går op i ledelse. Han er høj og skaldet, men en rar fyr.

 

Få besøg af os:

Hvis man som gruppe eller forening har løst til at høre mere om Løgumkloster Efterskole er I velkommen til at skrive til os på jn@lme.dk (Jørn) eller sc@lme.dk (Stefan). Vi tager gerne ud og fortæller om skolen sammen med vores elever.

Se præsentationen af Jørn i forbindelse med sin ansættelse i sommeren 2018.

Se tidligere nyheder

27-02-2019

News

Find nyhederne på facebook eller instagram
Læs mere...
20-04-2018

Velkommen til Jacob, unglærer 18-19

Velkommen til Jacob, unglærer 18-19
Læs mere...
11-04-2018

Galla 2018

Gallafesten var årets sidste fest, og det blev fejret i stor stil
Læs mere...
30-03-2018

Flot indsamlingsprojekt - Slået på målstregen

Slået på målstregen, men flot indsamlingsprojekt
Læs mere...
23-03-2018

Digitalt Design på besøg ved DR - P4

Digitalt Design på besøg ved DR - P4
Læs mere...
23-03-2018

Nyt projekt "Køkkentjansen"

Vi deltager fra 2019 i projektet køkkentjansen.
Læs mere...