Instagram

Ronja Røverdatter

D. 8.-10. marts opfører Løgumkloster Efterskole musicalen "Ronja Røverdatter" med musik af Sebastian. Kom og oplev en dejlig fortælling fra de svenske skove.

D. 1.-14. juli 2018 konfirmandkursus.

Et sommerkursus 14 dage af sommerferien. Det er god undervisning, masser af venner og det er kristent fællesskab.

Vores skole

Vi er en kristen efterskole, hvor vi ønsker at respektere eleverne og møde dem i øjenhøjde. Vi vil gerne udfordre eleverne og give dem mulighed for at udvikle sig som mennesker med både faglige, sociale, åndelige, musiske og kreative behov og resurser.

Vi ønsker at eleverne lærer ansvarlighed for sig selv og andre i et fællesskab, der bygger på tillid og respekt.

Vi har daglige morgen- og aftensamlinger med fællessang, bibellæsning og bøn. På Løgumkloster Efterskole vil eleverne møde Bibelens budskab om Jesus Kristus og få mulighed for at tage stilling til livets store spørgsmål.

Hjertelig velkommen på Løgumkloster Efterskole!

Elever optages i den rækkefølge, de tilmelder sig. Vi kræver ikke et specielt forhold til kristendommen, men vi forventer, at de elever, der tilmelder sig skolen, vil respektere skolens grundlag.

Fakta om skolen:

Løgumkloster Efterskole, der har plads til 75 elever. Vi tilbyder undervisning på primært 9. og 10. klasses niveau. Vi optager enkelte 8. klasses elever som samlæses med 9. klasse.

Udover de almindelige klasser har vi en læseklasse i dansk for elever med læsebesvær og ordblindhed, som kører sideløbende med de andre danskhold i 9. og 10. klasse.

Skolen er oprettet i 1951 af Luthersk Missionsforening, som er en missionsbevægelse inden for Folkekirken. Skolens grundlag bygger på Bibelen som Guds ord.

 

Luftfotos er fra 2012. Siden da er der bygget en multibane sammen med beach-volleybane og forstanderboligen ved indkørslen er revet ned.

Se tidligere nyheder

23-01-2018

DM syd

Indendørs fodbold DM syd
Læs mere...
19-01-2018

Indsamlingsfilmen for Cambodja

Se indsamlingfilmen for Cambodja
Læs mere...
17-01-2018

Infomøde

Stolerækkerne var fyldt op til infomøde
Læs mere...
10-01-2018

Efterskolernes aften

50 gæster kom til aftensmad og rundvisning til efterskolernes aften
Læs mere...
19-12-2017

Julefest

Dette år afsluttes med julefest
Læs mere...
13-12-2017

Lucia

Tidlig morgen med luciaoptog og rundstykker på sengen
Læs mere...