Instagram

Transport til og fra efterskolen

Almindelige weekenddage

Når man skal skal hjem på weekend er der flere muligheder man kan benytte.

  • Efterskolebussen: Efterskolen har en aftale med efterskolebussen, som holder udenfor vores dør og tager eleverne med direkte fra efterskolen. Bussen kører mod Århus og København med stop i de større danske byer undervejs, bla. Fredericia, med mulighed for togforbindelse videre i landet. Benyt efterskolebussens app for bestilling af billet. Forældre kan på efterskolebussens hjemmeside følge barnets bustur til og fra efterskolen.
  • Offentlig transport fra Løgumkloster busstation og Bredebro togstation: Man kan også benytte sig af de almindelige off. transportmuligheder. Vi henter og bringer eleverne til og fra Bredebro én gang om fredagen og én gang om søndagen. Der meldes til vagten onsdag om man har brug for at blive bragt eller hentet ved toget og vagtlæreren giver en tid for, hvornår eleverne kan blive bragt og afhentet i forholdt til behov.
  • Afhentning af forældre: Det er selvfølgelig også en mulighed at blive hentet og bragt i egen bil af sine forældre direkte på efterskolen. Der er altid en kop kaffe på kanden til trængende forældre, bare spørg vagtlæreren. :)Forlængede weekender og ferier - For elever der kommer langvejs fra.

Ved forlængede weekender arrangerer skolen transport på de almindelige hverdage (ikke almindelige weekenddage), for elever der bor langt fra skolen. Det betyder fx. at hvis weekenden begynder torsdag eftermiddag, så sørger skolen for at finde billetter med offentlig transport til nedenstående destinationer. Prisen for denne tur afregnes med skolen.

  • 100,- kr for elever fra Odense/Aarhus
  • 150,- kr for elever fra København/Aalborg
  • 250,- kr for elever fra Rønne.

(Prisen er pr. rejse)

Slutter weekenden en søndag, sørger man selv for at købe billet igennem efterskolebussen eller almindelig off. transport. For Bornholmere arrangeres turen begge veje.

Der vil ca. være forlængede weekend hver 3.-4. uge.

 

Bemærk: Der arrangeres ikke særlig transport i forbindelse med forældrearrangementer op til en weekend eller ferie.

Se tidligere nyheder

27-02-2019

News

Find nyhederne på facebook eller instagram
Læs mere...
20-04-2018

Velkommen til Jacob, unglærer 18-19

Velkommen til Jacob, unglærer 18-19
Læs mere...
11-04-2018

Galla 2018

Gallafesten var årets sidste fest, og det blev fejret i stor stil
Læs mere...
30-03-2018

Flot indsamlingsprojekt - Slået på målstregen

Slået på målstregen, men flot indsamlingsprojekt
Læs mere...
23-03-2018

Digitalt Design på besøg ved DR - P4

Digitalt Design på besøg ved DR - P4
Læs mere...
23-03-2018

Nyt projekt "Køkkentjansen"

Vi deltager fra 2019 i projektet køkkentjansen.
Læs mere...