Instagram

Økonomien ved et efterskoleophold

Betalingen for ophold og undervisning fastsættes som et ugebeløb for et år ad gangen. For skoleåret 2019-20 er uge prisen kr. 2275 i 42 uger. (Beløbet er inden beregning af statstilskud, som er afhængigt af husstandsindkomst)

Når tilskudsgrundlaget skal beregnes, ses der på, hvem der bor i husstanden ved elevens skolestart og på grundlag af din/jeres indkomst 2 år tilbage. Pr. 1. november forud for skoleåret indbetales et depositum på kr. 2.000, som ikke tilbagebetales ved eventuelt senere framelding.

Hvad koster det for os.

På nedenstående links kan Du/I beregne jeres andel af skolepengene for efterskoleopholdet. I øverste link kan i se en tabel for indkomster og selv beregne skolepengene. Ved nederste link kan I få efterskoleforeningens onlineberegner til at udregne det for jer.

Hvad koster et efterskoleophold 2019-20 på Løgumkloster Efterskole?

Online beregner

Ved skoleårets begyndelse betales yderligere et acontobeløb. Resten af skolepengene indbetales i et antal rater. Endelig afregning finder sted ved skoleårets slutning. Afbrydes skoleopholdet i løbet af kursustiden, skal der betales ekstra kr. 5.000.

Individuel støtteordning

Skolen råder over en sum penge, som bruges til individuel, supplerende økonomisk støtte. Tildeling sker efter ansøgning. F.eks. kan støtten gives ved en betydelig indtægtsnedgang i forhold til grundlag for beregning af statsstøtte, sygdom eller arbejdsløshed. Tag kontakt til Forstander, Jørn Nørgaard for mere information.

Man kan også få støtte via sponsorgaver givet af skolens bagland og venner, det kan du også få mere information om ved at kontakte skolens forstander.

Har du lyst til at støtte en elev så læs mere om det her: Sponsor for en elev

Se tidligere nyheder

27-02-2019

News

Find nyhederne på facebook eller instagram
Læs mere...
20-04-2018

Velkommen til Jacob, unglærer 18-19

Velkommen til Jacob, unglærer 18-19
Læs mere...
11-04-2018

Galla 2018

Gallafesten var årets sidste fest, og det blev fejret i stor stil
Læs mere...
30-03-2018

Flot indsamlingsprojekt - Slået på målstregen

Slået på målstregen, men flot indsamlingsprojekt
Læs mere...
23-03-2018

Digitalt Design på besøg ved DR - P4

Digitalt Design på besøg ved DR - P4
Læs mere...
23-03-2018

Nyt projekt "Køkkentjansen"

Vi deltager fra 2019 i projektet køkkentjansen.
Læs mere...