Instagram

Ronja Røverdatter

D. 8.-10. marts opfører Løgumkloster Efterskole musicalen "Ronja Røverdatter" med musik af Sebastian. Kom og oplev en dejlig fortælling fra de svenske skove.

D. 1.-14. juli 2018 konfirmandkursus.

Et sommerkursus 14 dage af sommerferien. Det er god undervisning, masser af venner og det er kristent fællesskab.

Anden undervisning

Introtur
I løbet af de første 14 dage på skolen er alle elever og lærere på en todages tur til et lejrsted, der er inden for cykelafstand af skolen. Vi lærer samarbejde, vi lever primitivt, vi ser hinanden med morgenhår, vi udfordres fysisk, vi bliver klogere på os selv og vore nye kammerater og ud af det vokser et stærk fællesskab frem.

Stortur
En uge i slutningen af september kører vi med bus syd for Alperne, for der i fællesskab at leve i en anden kultur, lære om historie og arkitektur, færdes i en anderledes natur og sammen få mange super stærke oplevelser, der styrker vort fællesskab.

SKuM-ture
I januar måned kan du vælge mellem en af disse ture:

  • Sportstur: Næste år tager vi på ski til Østrig. Der vil være skiundervisning for både nybegyndere og øvede.
  • Kultur - kreativtur, Målet med Kultur/kreaturen er at få nogle lidt anderledes byoplevelser. Vi tager til en storby i Europa, hvor vi kunne høre koncerter, gå på specielle museer, nyde god mad m.m.
  • Mission i Asien, en 10 dages tur til et missionsområde i Cambodja. Turen er kun for elever, der har valgt Fokuskristendom og man må påregne ekstra omkostninger til turen.


 

Danmarkstur
Vi tager hvert år på en lejrskoletur til enten Bornholm eller København. Turen ligger oftest i påskeugen. 

Musical
Alle skolens elever medvirker hvert år i en stort opsat musical. Der er mange arbejdsgrupper: Lyd og lys, kulisser, sceneopbygning og rekvisitter, band, kor, PR samt skuespillere. Hver gruppe er uundværlig og sammen skaber hele holdet en forrygende forestilling, som tiltrækker rigtigt mange tilskuere ved en række forestillinger på skolen.

Medansvar
Det er vigtigt, at elever tager medansvar og viser engagement på Løgumkloster Efterskole. Det kommer til udtryk i elevrådsarbejde, fællestimer, planlægning og afvikling af temafester, rengøring af fællesområder samt begrænsede opgaver omkring måltider.

Se tidligere nyheder

23-01-2018

DM syd

Indendørs fodbold DM syd
Læs mere...
19-01-2018

Indsamlingsfilmen for Cambodja

Se indsamlingfilmen for Cambodja
Læs mere...
17-01-2018

Infomøde

Stolerækkerne var fyldt op til infomøde
Læs mere...
10-01-2018

Efterskolernes aften

50 gæster kom til aftensmad og rundvisning til efterskolernes aften
Læs mere...
19-12-2017

Julefest

Dette år afsluttes med julefest
Læs mere...
13-12-2017

Lucia

Tidlig morgen med luciaoptog og rundstykker på sengen
Læs mere...