Instagram

Anden undervisning

Introtur
I løbet af de første 14 dage på skolen er alle elever og lærere på en todages tur til et lejrsted, der er inden for cykelafstand af skolen. Vi lærer samarbejde, vi lever primitivt, vi ser hinanden med morgenhår, vi udfordres fysisk, vi bliver klogere på os selv og vore nye kammerater og ud af det vokser et stærk fællesskab frem.

Stortur
En uge i slutningen af september kører vi med bus syd for Alperne, for der i fællesskab at leve i en anden kultur, lære om historie og arkitektur, færdes i en anderledes natur og sammen få mange super stærke oplevelser, der styrker vort fællesskab.

SKuM-ture
I januar måned kan du vælge mellem en af disse ture:

  • Sportstur: Næste år tager vi på ski til Østrig. Der vil være skiundervisning for både nybegyndere og øvede.
  • Kultur - kreativtur, Målet med Kultur/kreaturen er at få nogle lidt anderledes byoplevelser. Vi tager til en storby i Europa, hvor vi kunne høre koncerter, gå på specielle museer, nyde god mad m.m.
  • Mission i Asien, en 10 dages tur til et missionsområde i Cambodja. Turen er kun for elever, der har valgt Fokuskristendom og man må påregne ekstra omkostninger til turen.


 

Danmarkstur
Vi tager hvert år på en lejrskoletur i det danske land, hvor vi ser nogle vores kulturmarkører. Det kunne være en tur til Odense, Århus, København eller Bornholm.

Musical
Alle skolens elever medvirker hvert år i en stort opsat musical. Der er mange arbejdsgrupper: Lyd og lys, kulisser, sceneopbygning og rekvisitter, band, kor, PR samt skuespillere. Hver gruppe er uundværlig og sammen skaber hele holdet en forrygende forestilling, som tiltrækker rigtigt mange tilskuere ved en række forestillinger på skolen.

Medansvar
Det er vigtigt, at elever tager medansvar og viser engagement på Løgumkloster Efterskole. Det kommer til udtryk i elevrådsarbejde, fællestimer, planlægning og afvikling af temafester, rengøring af fællesområder samt begrænsede opgaver omkring måltider.

Se tidligere nyheder

27-02-2019

News

Find nyhederne på facebook eller instagram
Læs mere...
20-04-2018

Velkommen til Jacob, unglærer 18-19

Velkommen til Jacob, unglærer 18-19
Læs mere...
11-04-2018

Galla 2018

Gallafesten var årets sidste fest, og det blev fejret i stor stil
Læs mere...
30-03-2018

Flot indsamlingsprojekt - Slået på målstregen

Slået på målstregen, men flot indsamlingsprojekt
Læs mere...
23-03-2018

Digitalt Design på besøg ved DR - P4

Digitalt Design på besøg ved DR - P4
Læs mere...
23-03-2018

Nyt projekt "Køkkentjansen"

Vi deltager fra 2019 i projektet køkkentjansen.
Læs mere...