Instagram
Velkommen

Fodboldlinjen

Instagram

Indhold på fodboldlinjen

Som elev på fodboldlinjen kan du forvente mange gode fodboldoplevelser sammen med andre drenge, der brænder for fodbold.

Målet er igennem masser af fodboldspil og fodboldtræning at skabe glæde og begejstring for denne dejlige sport. Vi vil gerne være med til, at skubbe dig i en positiv retning i forhold til din personlige udvikling, både som spiller og menneske. Vi ønsker igennem fodbold at give gode sociale oplevelser, godt samvær omkring sport, samt udvikle elevernes eget talent.      

Du kan forvente af os: At vi møder op velforberedte og med et klart mål for de enkelte lektioner, at vi vil sætte fokus på dig som fodboldspiller og coache dig frem til at blive en bedre spiller.

Vi forventer af dig: At du altid møder motiveret til lektionerne, er engageret i lektionerne (også selv om det regner og er koldt), at du er med til at tage ansvar for din egen fysiske form, både styrke og konditionsmæssigt.  

Træningsmængde: 6 timer hver uge. I sommerhalvåret på græs, på egen bane eller lånte baner nær skolen. I vinterhalvåret 4 timer på kunststofbane nær skolen, samt to timer indendørs fodbold.

Indholdsplan:
Teknisk: Hovedstød, pasninger, afslutninger, 1. berøring, indlæg, 1v1-situationer, dribling/finter
Taktisk: Spilleren-bold-medspiller-modspiller-holdspil, holdtaktik:
Forsvarsspil, erobringsspil, opbygningsspil, afslutningsspil, omstillingsspil, 7v7 og 11v11
Fysisk: Vægt og hurtighedstræning
Mentalt: Selvtillid, Præsterer under pres, Parathed/fokusering, målsætning og motivation
Fairplay: Fokus på fairplaybegrebet både på og uden for banen, skabe gode tabere og vindere
Træningsmetoder: Stationstræning, Gruppetræning, Pladsspecifik træning, Hold træning 

Vi deltager i en nyoprettet efterskoleturnering med lokale skoler, DBU-pokal turnering for efterskoler, efterskole DM ude og inde. Evt. træningskampe

Ved tilmelding: Meld klub, niveau, antal år man har spillet, position på banen. Meld også gerne hvis eleven ikke kan/skal meldes ud af nuværende klub (vi skal bruge spillerlicens i forhold til JBU-kampe)

"På fodboldlinjen er jeg blevet mere boldsikker og jeg har fået mere power i benene"

Gustav
 

Træner:
Carsten Tygesen, ct@lme.dk, 22 57 04 90

Billeder fra fodboldlinjen

Læs også om vores andre linjefag