Alternativ sport

Faget er for dig der gerne vil afprøve mange forskellige sportsgrene og spil. Du får lov til at være med til at vælge, hvilke spil der skal spilles. Mange af sportsgrenene falder i forskellige kategorier, som fx. netspil (Badminton, squash, minitennis...), kaosspil (kinball, funbattle...), Atletik m.m. Vælg faget og leg med.

Badminton

Faget henvender sig både til dig, som har spillet før, og til dig, som bare har lyst til at prøve badminton. Der vil blive forskellige tilvænnings øvelser i form af småspil, vi lærer de vigtigste grundslag, og hvordan du holder bedst på en ketsjer. Derudover vil vi også have fokus på det taktiske spil i kampene.

Fodbold - Teknisk træning

For at være med, skal du have lyst til at få en god kondition og have lyst til at gøre en indsats. Vi øver os i de tekniske og taktiske færdigheder. Både for dig der har spillet før og dig, der gerne vil lære det. Masser af sjov og gode oplevelser.

Fodbold - inde

Indendørsfodbold er for dig, der kan lide at arbejde med det lidt mere tekniske spil indendørs fodbold. Vi arbejde med spilsystemer og mønstrer. Målet er deltagelse i dvs. turneringer og efterskole DM i indendørsfodbold. Masser af gode fodboldoplevelser imens vi venter på at græsset bliver grønt.

Volleyball

I disse timer vil der være fokus på spillet. Volley er en holdsport, hvor alle på banen har sine faste opgaver. For at vi kan nå disse mål vil der være fokus på grundslagene, det taktiske, f. eks. hvor står jeg bedst på banen når vi skal forsvare os.

Faget er også hygge, hvor mange af øvelserne er ”leg”. Der vil også være mulighed for at deltage i nogle turneringer inde for efterskolerne.

Håndbold

Faget henvender sig til alle der har lyst til at spille håndbold, uanset om du har spillet meget eller lidt. Målet er at få forståelse for håndboldspillet og udvikle sig som håndboldspiller. Teknisk og taktisk træning vil være en naturlig del af timerne.

Der vil også være mulighed for at deltage i nogle turneringer inde for efterskolerne.