På adventurelinjen vil vi gerne give dig en glæde over at udfolde dig i naturen i fællesskab med andre. Derfor kommer du til at lære en masse fede færdigheder så du kan begå dig i naturen i alt slags vejr.

På adventurelinjen tilbyder vi aktiviteter både til lands, til vandt og i luften:

  • Til lands skal vi bl.a. ud at cykle mountainbike på spændende spor og vi skal lære at bruge kort & kompas, så vi kan løbe orienteringsløb i udfordrende terræn. Du får desuden mulighed for at lave din helt egen kniv fra bunden af.
  • Til vands skal vi lære at sejle i kano på åen bagved skolen og vi skal ud og padle i havkajakker, så du lærer at begå dig på vandet med fart på!
  • Vi skal have luft under fødderne når vi skal klatre i trætoppene i skoven og prøve at rappelle

Vi arbejder frem imod at deltage i adventurerace for efterskoler, hvor vi i teams skal konkurrere med andre efterskoleelever i de discipliner vi har øvet. Vi skal sammen prøve at være ”alene i vildmarken” og afprøve de outdoor-skills vi har lært. Højdepunktet er en linjetur til Sverige i foråret, hvor vi skal sejle i kano, fiske og slå lejr – det bliver MAX hygge!

På linjen har vi to friluftsengagerede lærer der elsker at være på ”adventure” med elever: Jørn Nørgaard & Enok Mogensen

Overnatningstur i december

Adventurelinjen øver sig i bushcraft - Det handler om at bruge naturen og sørge for at efterlade den som man modtog den. Det kan man i al slags vejr - Det handler blot om at have udstyret i orden. Så hvorfor ikke tage på overnatningstur i december måned. Herunder finder du se et lille indblik fra turen.

Hvis din browser ikke kan afspille video, kan du finde videoen her: https://vimeo.com/657398709

Har du et spørgsmål?

Har du et spørgsmål til os, er du velkommen til at stille det herunder.

Skriv dit spørgsmål her - Så vender vi tilbage med et svar enten på mobilen eller mailen.