Almindelige weekenddage

Når man skal skal hjem på weekend er der flere muligheder man kan benytte.

  • Efterskolebussen: Efterskolen har en aftale med efterskolebussen, som holder udenfor vores dør og tager eleverne med direkte fra efterskolen. Bussen kører mod Århus og København med stop i de større danske byer undervejs, bla. Fredericia, med mulighed for togforbindelse videre i landet. Benyt efterskolebussens app for bestilling af billet. Forældre kan på efterskolebussens hjemmeside følge barnets bustur til og fra efterskolen.
  • Offentlig transport fra Løgumkloster busstation og Bredebro togstation: Man kan også benytte sig af de almindelige off. transportmuligheder. Vi henter og bringer eleverne til og fra Bredebro én gang om fredagen og én gang om søndagen. Der meldes til vagten onsdag om man har brug for at blive bragt eller hentet ved toget og vagtlæreren giver en tid for, hvornår eleverne kan blive bragt og afhentet i forholdt til behov.
  • Afhentning af forældre: Det er selvfølgelig også en mulighed at blive hentet og bragt i egen bil af sine forældre direkte på efterskolen. Der er altid en kop kaffe på kanden til trængende forældre, bare spørg vagtlæreren. :)

Forlængede weekender og ferier – For elever der kommer langvejs fra

I forbindelse med forlængede weekender, hjælper skolen med transport. 

I skoleåret 2021-22 hentes og afleveres eleverne direkte i skolegården på efterskolen med en bus fra 1st. Limousine & Coach, der kører til følgende destinationer:

  • Fredericia: 200,- kr. T/R
  • Odense: 300,- kr. T/R
  • Købehavn: 360,- kr. T/R

(Skal man kun med den ene vej, betales halv pris)

Skolen kan også være behjælpelig med at arrangere offentlig transport til andre destinationer. Kontakt kontoret, for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Der vil ca. være forlængede weekender hver 3.-4. uge.

Bemærk: Der arrangeres ikke særlig transport i forbindelse med forældrearrangementer op til en weekend eller ferie.

  • DSC7050 Fotografbilleder
    Fra den røde bro