Et efterskoleår bliver først godt, når vi vi forventer noget af hinanden. Det betyder ikke, at vi altid ønsker at stille krav til eleven eller at de kan gøre det den anden vej. Det betyder, at vi gerne må have forventninger til hinanden om, at der skal være plads og albuerum, så alle kan være her. At forvente noget af en anden, er også at have forventning om at sige fra, eller at sige til. Forventninger om at vi ønsker hinanden det bedste. Forventninger om at selvom vi er forskellige, så øver vi os på at se hinandens bedste sider.

Det er vores største ønske at skabe et godt og trygt fællesskab, hvor der er plads til alle. Når vi siger, vi er en kristen skole, er det også med det i baghovedet at vi ønsker at skabe fællesskab, der favner hver enkelt uanset tro. Det, vi møder i bibelen, er en Gud, der vil os og som har kærlighed til os og tilmed handler på det.

Vi, ønsker at se hver enkelt på samme måde. Alle skal være velkomne på vores skole, uanset hvem de er, og samtidig forventer vi af vores elever at de respekterer andre. Vi forventer af os selv, at vi ikke kun ser kærligt på andre, men at vi også handler på det.

 • DSC6996 (1)
  Fra skolens haveanlæg
Galleri til at vise lidt mere
DSC9718
DSC7003
DSC6996 (1)
DSC6855 Fotografbilleder
DSC6861 Fotografbilleder
DSC09303 Web
DSC08902 Web

Måske du også er interesseret i

 • DSC07756 Web
  Musical
  Omkring 2500 fra nær og fjern kommer hvert år og ser Løgumkloster Efterskoles musical. En musical som bliver sat op på lidt under to uger. Et projekt for hele skolen.
  Læs mere
 • DSC04584 Web
  Tilmelding
  Kom, join os, og få en oplevelse for livet
  Læs mere
 • 20190130 115422632 Ios
  Skitur
  Der er noget helt særligt over at stå på alpin ski. Der er en masse fællesskab over det og det udfordrer mange sportsligt. Vi kører i bus til skisportsstedet, hvor vi bor på hotel nær pisterne.
  Læs mere