Valgfag

Vi har et bredt udvalg af korte 10-ugers valgfag, så du som elev kan sammensætte det skema, der passer til dig.

Når vi inddeler valgfagene i så korte forløb, bliver det til små selvstændige kurser, hvor man får lov til at dykke ned i nogle særlige områder. Alle vores valgfag er inddelt i 4 retninger, for at give lidt retning i valgfagene. Det betyder at hvis du er musikinteresseret kan du få omkring 6 lektioner om ugen med musik hele året. Det samme gælder indenfor sport, adventure og kreativ. Man er ikke bundet af at vælge indenfor samme retning, hvis man hellere vil prøve lidt af hvert.

De enkelte valgfag oprettes såfremt der er søgning nok til dem.

Har man valgt en linje, betyder det at der er plads til færre valgfag.

Musik/performance

Valgfagene indenfor musik/performance er for dig, der ønsker at udforske musikkens verden, dramafagets krummelurer, arbejde med indspilning og teknik og som har mod på at vise det frem. I alle disse fagligheder vil du blive udfordret både på din personlige smag, dine færdigheder og din viden.

Der er intet krav om hvilke færdigheder du skal have, men der forventes at du går positivt til udfordringerne og lader dig rive med. Så hvis du er klar på at blive udfordret, så vælg nogle af musik/performance valgfagene. 

Læs mere om de enkelte fag indenfor musik/performance her: Gå til Valgfag - Musik/performance

 • HDC 2855 Fotografbilleder
  Fra guitarundervisningen

Kreativ

Valgfagene indenfor kreativ er fag, hvor du du skal arbejde og forme et materiale. Når vi siger kreativ mener vi alt mellem at svejse og sy, at lave mad og tage billeder. Vi ønsker med disse fag at vise en stor bredde i forholdt til hvad og hvordan man kan være kreativ. Lad dig udfordre og kast dig ud i at forme et nyt materiale.

Læs mere om de enkelte fag indenfor kreativ her: Gå til Valgfag - Kreativ

 • HDC 2863 Fotografbilleder
  Vores metalværksted
 • DSC9318 Fotografbilleder
  Grafisk design i illustrator i faget doodle/digital tegning

Adventure

Et frisk tilbud til at alle, der vil prøve at færdes i og leve med naturen, få pulsen op, udfordre egne grænser, opnå færdigheder til brug i naturen og få forståelse for den.

Læs mere om de enkelte fag indenfor adventure her: Gå til Valgfag - Adventure

 • HDC 2660 Fotografbilleder
  O-løb i skoven bag skolen.

Sport

Et tilbud til alle, der har glæde ved at dyrke forskellige former for sport og idræt. Kom ud og få dig rørt, grin og ha det sjovt med sport. Det giver energi at få gang i kroppen.
Læs mere om de enkelte fag indenfor sport her: Gå til Valgfag - Sport
 • 52893136 2216496338410031 1238156874352689152 Nundervisning LME
  Til volleystævne

NB. Valgfagene vælges de første dage man er på skolen.