Der er mange gode, obligatoriske fag i 8.-9. klasse og mange prøvefag. Det kan for mange godt være lidt uoverskueligt, hvordan man skal nå godt i mål med sin skolegang. Vi vil gerne give dig den støtte, der skal til, for at komme godt i mål.

Hvordan gør vi det?

 • Lærerne er der 24/7 og dermed også i din fritid, så du kan altid snakke med dem, derfor er undervisningstiden meget fokuseret på at arbejde med det faglige. Så kan vi tage et spil ludo senere på dagen.
 • Vores hold er ikke så store, som på en folkeskole og er der behov for det, sætter vi to lærere på til at skabe de bedste forudsætninger.
 • Når det er tid til at lave lektier, har du mulighed for at gå i vores lektiecafé, hvor du kan arbejde sammen med en kammerat og få hjælp af en lærer.
 • Vores undervisning strækker sig også ud over undervisningen i klassen og kobles til vores ture. Fx. ved at gå rundt i en gammel by i Kroatian eller ved et besøg i en underjordisk hule eller noget helt tredje. Dette kobles det vi lærer i undervisningen.

Har du brug for ekstra støtte til de boglige fag, kan du vælge vores støtteundervisning i dansk, matematik og engelsk og for dig, der har læsevanskeligheder, har vi vores læsehold i dansk.

Læs mere om dem her:

Hvilke valg har man i 9. klasse.

I 8.-9. klasse kan du vælge imellem vores to linjer: Drenge/Pige fodbold og E-sport og derudover har vi mange valgfag indenfor: Adventure, Musik, Kreativ og Sport. 

Læs mere om linjer

Læs mere om valgfag

Måske er du også interesseret i at læse om...

 • 20190129 100910002 Ios
  Stortur
  Når vi siger stortur, så siger vi oplevelser, bustur, hygge, undervisning på en anden måde og ikke mindst fællesskab. Storturen i 23/24 gik til Barcelona. og i 24/25 går den til Nordmandiet.
  Læs mere
 • DSC07756 Web
  Musical
  Omkring 2500 fra nær og fjern kommer hvert år og ser Løgumkloster Efterskoles musical. En musical som bliver sat op på lidt under to uger. Et projekt for hele skolen.
  Læs mere
 • DSC6831 Fotografbilleder
  En almindelig skoledag
  Efterskole = oplevelser - YES! De oplevelser får du ikke uden grund. Vi vil påstå at fx. en udenlandstur kan være enorm lærerig og nogen gange også på en måde, så det kan bruges til prøverne til sommer. Alligevel er det også vigtigt med en almindelig hverdag, hvor man kan finde sig selv, hvor man kan fordybe sig, hvor man kan nyde fællesskabet med hinanden og hvor der er plads til at trække sig tilbage.
  Læs mere