• Jørn 01
  Jørn Nørgaard
  Forstander

  Ansvarsområder: Daglig leder, udlejning, kontakt vedr. optagelse som elev, pædagogisk og administrativ ledelse. /// Underviser i Fællestimer, Matematik 9, Idræt 9, Kristendom, Actionsport, Volleyball, Alene i vildmarken, Badminton, OCR-løb

 • Stefan Christensen 01
  Stefan Schmidt Christensen
  Viceforstander, Pæd.-Psyk team

  Ansvarsområder: Skemalægning, it, indkøb, PR, støtte- og inklussionselever, eksamensansvarlig, pædagogisk og administrativ ledelse. /// Underviser i Fokuskristendom, Naturfag—Geo/Bio 8-9, Erhverv&Teknologi, Fællestimer, Biograf, Foto, Filmværksted, Drama, Doodle/digital tegning. /// Det bedste ved at være ansat på LME er det fællesskab jeg får lov til at opleve med eleverne. Det er fedt at få lov til at undervise og mærke at vi rykker os sammen og det er lækkert at bruge tid sammen med dem, lytte til dem, tage del i deres liv og opleve en masse sammen med dem. Derudover elsker jeg at rode med teknik, foto, lyd m.m.

 • Helle Web 3426
  Helle Højgaard
  Skolesekretær

  Ansvarsområder: Betaling og regnskab, Tilmeldinger, Kontakt ved fritagelse fra undervisning, Håndtering af papirer. /// Jeg nyder at være en del af efterskolelivet, hvor dagene aldrig ligner hinanden, og hvor eleverne er med til at sætte kulør på min hverdag. Det er skønt at følge de unge menneskers udvikling og se hvordan de forandrer sig hen ad vejen.

 • Teacher 3@2X
  Birgitte Kousgaard (BK)
  Lærer, Læsevejleder, Pæd.-Psyk team

  Underviser i Dansk læsehold, Støttedansk, Fokuskristendom, Redesign, Kor/Korband, Glaskunst, Doodle / Digital tegning. /// Jeg elsker at arbejde med unge mennesker. Når jeg kan se, at det vi gør på skolen, gør en forskel for en elev, så bliver jeg rigtig glad. Det gælder både i forhold til danskkundskaber, den personlige udvikling og ikke mindst forholdet til den Gud, der elsker hvert enkelt individ betingelsesløst.

 • 4Eac948f041f3d3e9d6955278afb887f F1153
  Carsten Tygesen
  Lærer, Medarbejderrådsformand

  Underviser i Matematik 10, Støttematematik 10, Fodboldlinje, Fodbold inde

 • Kvadrat 3178
  Christian Hornstrup Schmidt
  Lærer

  Underviser i Naturfag 8-9, Erhverv&Teknologi, Soloundervisning, Band, Musikteori, Storkor, ansvarlig for E-sportslinjen. /// Det fedeste, jeg ved, er at være efterskolelærer. Jeg elsker, at man har tid til at lære hinanden at kende og dyrke fællesskabet. Jeg er ofte i musiklokalet og spiller på alverdens instrumenter. Og så er jeg bidt af spil – både brætspil og computerspil. Min fritid bruger jeg ofte på enten at spille bas eller klaver i kirken eller Counterstrike derhjemme.

 • 9Ae6beaa1280a37dab1c41974b26462f F1151
  Elisabeth Ringsmose Andersen
  Lærer

  Underviser i Engelsk 8-9, Engelsk 10, Støtteengelsk 8-9, Pige fodboldlinje. /// Jeg elsker, at jeg får lov at møde eleven i klasserummet og i de mere uformelle rum. Og hvis og når det fantastiske sker: at livet i skolen og livet i virkeligheden får lov at gå op i en højere enhed, ja SÅ giver det mening at være nogens lærer!

 • Kvadrat 3193
  Emma Clausen
  Unglærer

  Støtte på læseholdet, Medunderviser i Actionsport, Alene i Vildmarken, Pigefodboldlinjen. /// Jeg brænder for at give eleverne en hverdag fyldt med hygge, sport, musik og Jesus-tid. At være unglærer betyder for mig også at have tid til at dele liv både på godt og ondt. Det vigtigste for mig er at være nærværende og at kunne give eleverne et skub i den rigtige retning.

 • 98Bc0e3346804121dc092cce8fea8509 F1161
  Jakob Holm Hermann
  Lærer

  Underviser i Matematik 8-9, Støttematematik 8-9, Matematik 10, Band, Kor/Korband, Rockens historie i tid og rum, Soloundervisning, Bagning og bagværk, Streetfood. /// Jeg er vild med musik. Jeg kan ikke lade være med at spille og nyder rigtig meget at udforske musikkens verden med så mange som muligt. Jeg har også en masse matematik. Det er fedt at udfordre elever ud fra deres niveau og forhåbentlig skabe en glæde for matematik hos dem.

 • Kvadrat 3188
  Jonas Grube Hansen
  Unglærer

  Medunderviser i Musikproduktion, Band, Rockens historie i tid og rum, Storkor, Kor/Korband. /// Som unglærer på LME får jeg en masse fede muligheder for, at være sammen med eleverne omkring skolens aktiviteter, i dagligstuen, eller, hvis der bare er brug for en snak. Det mest spændende er at møde eleverne i deres spørgsmål om tro, livet og hvad de ellers måtte have på hjerte.

 • Lars Birkmose 01
  Lars Birkmose
  Lærer, skolevejleder og tillidsrepræsentant

  Underviser i Dansk 10, Kristendom, Kulturforståelse, Fysik/kemi 10, Kulturfag 8-9, Geocaching. /// Jeg elsker at undervise, elsker når vi sammen bliver klogere på os selv og på verden. Jeg elsker at bytte hus, bil og hund med mennesker fra helt andre steder i verden, jeg oplever at verden på den måde bliver stor, spændende og inspirerende. Det jeg brænder mest for er troen på Gud og at formidle det til børn, unge og voksne på mange forskellige måder, det er det, der holder mig levende og i gang.

 • Kvadrat 3170
  Mette Lykkebo
  Lærer

  Underviser i Dansk 8-9, Engelsk 8-9, Tysk 8-9, Engelsk 10, Støtteengelsk 10, Tysk 10. /// Stort sproghjerte – jeg ved ikke noget bedre end at undervise i sprog. Men måske er der noget, der er næsten lige så sjovt: nemlig at ride og synge i kor. Så det gør jeg i min fritid, når jeg ikke lige nørder med de tyske verber, danske analysemodeller eller spøjse engelske udtryk. Jeg er gift med Luciano, og sammen har vi en datter på 10 - og en lille King Charles Spaniel.

 • A13b55da3678b83c84ed5ff71ae62e17 F1440
  Sebastian Olesen
  Lærer, integrationsmedarbejder, Pæd./Psyk. team.

  Underviser på Integrationslinjen, i Fokuskristendom 10, Støtte i Kulturfag 8-9. /// Jeg har en uddannelse i interkulturel pædagogik og arabisk og brænder særligt for at se elever der er nye i Danmark blive en del af det store fællesskab. Desuden er jeg på som støtte i nogle fag og har samtaler med nogle af de elever på skolen som har sociale udfordringer.

 • Steven Kieler
  Steven Kieler
  Timelærer

  Underviser på E-sportslinjen

 • 141B16b3b95cd4a05a64d4462e87738a F1154
  Ulla Gerht
  Lærer

  Underviser i Dansk 9-10, Tysk 8-9. /// I dansk i 10. klasse, hvor jeg gerne vil give eleverne noget at tænke over, provokere dem, vise nye sider af litteraturen, men også få dem til at glæde sig til timerne. Jeg underviser i tysk i 9 klasse, hvor jeg først og fremmest vil vise eleverne at tysk er vigtigt og relevant.

 • Egon
  Egon Christensen
  Lærer og pedel

  Underviser i Erhverv&Teknologi, Træværksted, Metalværksted, Alt. Sport, Badminton, Mountainbike. /// Tre ting som optager mig og som jeg bruger en del tid på. Jeg har været spejder, og det hænger ved. Så udeliv med alt hvad det medfølger vil jeg gerne. Jeg har stor glæde af at have to hjul under mig, en cykel. Det er både landevej og skov. Har cyklet til Paris tre gange. Det sidste er at være juniorleder og være blandt børn og unge. Fortælle om Jesus og være med til at gøre en forskel.

 • Mikkel Mortensen 01
  Mikkel Mortensen
  Pedelmedhjælper

 • DSC6871 Fotografbilleder
  Erik Nørgaard
  Pedelmedhjælper

 • Anna-Marie Knudsen 01
  Anna-Marie Knudsen
  Køkkenleder

  Det er vigtigt for mig at vores elever får god og sund kost, afstemt efter årstiderne. Eleverne indrages i køkkenets arbejde, med udgangspunkt i ernæring og hygiejne - så de måske selv får smag for at lave mad. Jeg giver vejledning i specialkost ved behov.

 • Anette Andersen 01
  Anette Andersen
  Køkkenassistent

 • SSC 3199 Web
  Sara Hajstify
  Køkkenassistent

 • Karl Haahr 01
  Karl Haahr
  Bestyrelsesformand, Medlem af forretningsudvalget – Ølgod

  Valgt ind af Vestjyllands afdeling af Luthersk Mission

 • Kim Jørgensen 01
  Kim Jørgensen
  Bestyrelsesmedlem, Medlem af forretningsudvalget - København

  Valgt ind af Københavns afdeling af Luthersk Mission

 • Per Bøndergaard 02
  Per Bøndergaard
  Bestyrelsesmedlem, Medlem af forretningsudvalget - Brændstrup

  Valgt ind af sønderjyllands afdeling af Luthersk Mission

 • Preben Holm 01
  Preben Holm
  Bestyrelsesmedlem, Medlem af forretningsudvalget - Aakirkeby

  Valgt ind af Bornholms afdeling af Luthersk Mission

 • Astrid Petersen 01
  Astrid Petersen
  Bestyrelsesmedlem – Esbjerg

  Valgt ind af Luthersk Missions børneafdeling: LM kids

 • Finn Schmidt 01
  Finn Schmidt
  Bestyrelsesmedlem - Stubbekøbing

  Valgt ind af Lolland Falsters afdeling af Luthersk Mission

 • Henrikolsen LME
  Henrik Kofoed Olsen
  Bestyrelsesmedlem – Helsinge

  Valgt ind af Nordsjællands afdeling af Luthersk Mission

 • Knud Vestergaard 01
  Knud Vestergaard
  Bestyrelsesmedlem - Esbjerg

  Valgt ind af Vestjyllands afdeling af LM

 • Lasse Jensen 01
  Lasse Jensen
  Bestyrelsesmedlem - Silkeborg

  Valgt ind af Østjyllands afdeling af Luthersk Mission

 • Linda Roager 01
  Linda Roager
  Bestyrelsesmedlem - Skærbæk

  Valgt in af Sønderjyllands afdeling af Luthersk Mission

 • Mads Eriksen 01
  Mads Eriksen
  Bestyrelsesmedlem – København

  Valgt af Luthersk Missions børne- og ungdomsafdeling: LMBU