• Teacher 3@2X
  Birgitte Kousgaard
  Lærer, Læsevejleder, Pæd.-Psyk team

  Underviser i Dansk læsehold, Støttedansk, Fokuskristendom 10, Design, Kor/Korband, Glaskunst, Doodle / Digital tegning, DIY /// Jeg elsker at arbejde med unge mennesker. Når jeg kan se, at det vi gør på skolen, gør en forskel for en elev, så bliver jeg rigtig glad. Det gælder både i forhold til danskkundskaber, den personlige udvikling og ikke mindst forholdet til den Gud, der elsker hvert enkelt individ betingelsesløst.

 • Birgitte Mach Hornbæk Jensen
  Birgitte Mach Hornbæk Jensen
  Lærer, Pæd.-Psyk team

  Underviser i Kristendom, Kulturforståelse, Hjælpelærer i Dansk 8-9

 • 4Eac948f041f3d3e9d6955278afb887f F1153
  Carsten Tygesen
  Lærer, Medarbejderrådsformand

  Underviser i Matematik 10, Fodboldlinje—piger og drenge, Drengefodbold inde, Støttematematik 10, Idræt 8-9, Teknisk træning.

 • Kvadrat 3178
  Christian Hornstrup Schmidt
  Lærer

  Underviser i Naturfag 8-9, Fysik 10, E-sport, Kor/korband, Lydteknik, Storkor. /// Det fedeste, jeg ved, er at være efterskolelærer. Jeg elsker, at man har tid til at lære hinanden at kende og dyrke fællesskabet. Jeg er ofte i musiklokalet og spiller på alverdens instrumenter. Og så er jeg bidt af spil – både brætspil og computerspil. Min fritid bruger jeg ofte på enten at spille bas eller klaver i kirken eller Counterstrike derhjemme.

 • Elisabeth
  Elisabeth Ringsmose Andersen
  Lærer

  Underviser i Engelsk 8-9, Engelsk 10, Støtteengelsk 8-9, Pige fodboldlinje. /// Jeg elsker, at jeg får lov at møde eleven i klasserummet og i de mere uformelle rum. Og hvis og når det fantastiske sker: at livet i skolen og livet i virkeligheden får lov at gå op i en højere enhed, ja SÅ giver det mening at være nogens lærer!

 • Enok 00890
  Enok Mogensen
  Lærer

  Underviser i Tysk 8-9, Fokuskristendom 10, Actionsport, Sport Allround

 • 98Bc0e3346804121dc092cce8fea8509 F1161
  Jakob Holm Hermann
  Lærer

  Underviser i Matematik 8-9, Matematik 10, Madkundskab 8, Storkor, Band, Musikteori, Sangskrivning, Soloundervisning. /// Jeg er vild med musik. Jeg kan ikke lade være med at spille og nyder rigtig meget at udforske musikkens verden med så mange som muligt. Jeg har også en masse matematik. Det er fedt at udfordre elever ud fra deres niveau og forhåbentlig skabe en glæde for matematik hos dem.

 • Kvadrat 3188
  Jonas Grube Hansen
  Vagtlærer / vikar

 • Jonathan Lavik
  Jonathan Lavik
  Lærer

  Underviser i Dansk 8-9, Kulturfag 8-9, Fokuskristendom 10, Integrationslinje, Robot & 3D.

 • Jonathan Roager
  Jonathan Roager
  Unglærer

  Hjælpelærer i Matematik10, Hjælpelærer i Matematik 8-9, Underviser i Fitness & Fysisk træning, Soloundervisning

 • Karina Marker Jensen
  Karina Marker Jensen
  Lærer

  Underviser i Spansk 10, Matematik 8-9, Integrationslinje, Støttematematik 8-9, Storkor, Soloundervisning

 • Lars Birkmose 01
  Lars Birkmose
  Lærer, skolevejleder og tillidsrepræsentant

  Underviser i Dansk 10, Kristendom, Fysik/kemi 10, Kulturfag 8-9. /// Jeg elsker at undervise, elsker når vi sammen bliver klogere på os selv og på verden. Jeg elsker at bytte hus, bil og hund med mennesker fra helt andre steder i verden, jeg oplever at verden på den måde bliver stor, spændende og inspirerende. Det jeg brænder mest for er troen på Gud og at formidle det til børn, unge og voksne på mange forskellige måder, det er det, der holder mig levende og i gang.

 • Laura Christensen
  Laura Grinderslev Christensen
  Unglærer

  Hjælpelærer i Dansk—læsehold, Hjælpelærer i Matematik 8-9, Underviser i Fitness & Fysisk træning, Soloundervisning

 • Susanne 2
  Susanne Lubago
  Lærer

  Underviser i Engelsk 8-9, Engelsk 10, Støtteengelsk 10

 • 141B16b3b95cd4a05a64d4462e87738a F1154
  Ulla Gerht
  Lærer

  Underviser i Dansk 9-10, Tysk 10. /// I dansk i 10. klasse, hvor jeg gerne vil give eleverne noget at tænke over, provokere dem, vise nye sider af litteraturen, men også få dem til at glæde sig til timerne. Jeg underviser i tysk i 10. klasse, hvor jeg først og fremmest vil vise eleverne at tysk er vigtigt og relevant.