• Jørn 01
  Jørn Nørgaard
  Forstander

  Ansvarsområder: Daglig leder, udlejning, kontakt vedr. optagelse som elev, pædagogisk og administrativ ledelse. /// Underviser i Erhverv & Teknologi 10, PR, Sport Allround, Adventure linje, Volleyball, Fællestimer

 • Web Stefan 2021
  Stefan Schmidt Christensen
  Viceforstander, Pæd.-Psyk team, Udd. vejleder

  Ansvarsområder: Skemalægning, it, indkøb, PR, støtte- og inklussionselever, eksamensansvarlig, pædagogisk og administrativ ledelse. /// Underviser i Naturfag 8-9, Erhverv og Teknologi 10, Lydteknik / Streaming, Drama, Fællestimer /// Det bedste ved at være ansat på LME er det fællesskab jeg får lov til at opleve med eleverne. Det er fedt at få lov til at undervise og mærke at vi rykker os sammen og det er lækkert at bruge tid sammen med dem, lytte til dem, tage del i deres liv og opleve en masse sammen med dem. Derudover elsker jeg at rode med teknik, foto, lyd m.m.

 • Helle Web 3426
  Helle Højgaard
  Skolesekretær

  Ansvarsområder: Betaling og regnskab, Tilmeldinger, Kontakt ved fritagelse fra undervisning, Håndtering af papirer. /// Jeg nyder at være en del af efterskolelivet, hvor dagene aldrig ligner hinanden, og hvor eleverne er med til at sætte kulør på min hverdag. Det er skønt at følge de unge menneskers udvikling og se hvordan de forandrer sig hen ad vejen.