Benjamin Esbjerg, Odense, 8. og 9. klasse fra 2008-2009

 Hvilken uddannelse har du eller er du i gang med? Eller hvilket job står du i?

Jeg blev færdiguddannet som psykolog fra Syddansk Universitet i sommeren 2018, og nu er jeg i starten af min karriere, og arbejder med familier, skoler, børn og unge.

Hvad forventede du af opholdet på LME inden du startede?

Jeg vidste faktisk ikke helt hvad jeg skulle forvente. Jeg kendte ikke skolen særligt godt inden. Mest af alt tænkte jeg, at det ville være fedt at komme væk hjemmefra 🙂

Hvad var den fedeste ting på dit ophold?

Jeg tror det var at have en masse tid sammen med hinanden. I familiegrupper, bibelstudiegrupper, på vores gang, ved middagsbordet. Der var masser af tid og frihed til selv at tage initiativ til at være sammen på kryds og tværs. Det gjorde vidundere for de venskaber jeg fik, for mit selvværd og for min tro. På den måde blev jeg helt blæst bagover socialt, personligt og trosmæssigt af oplevelsen på LME.

Hvad fik du med dig fra skolen, set i det lys, hvor du er nu og hvad du laver?

En masse vigtige venskaber, jeg stadig holder fast i. Jeg boede sammen med min værelseskammerat fra LME under min universitetstid. Jeg har været på ferier og til bryllupper og barnedåb med de venner, jeg fik på efterskolen. Og derudover fik jeg en masse gode "skulderklap" med i bagagen, som virkelig var med til at forme mig som menneske til det bedre. Så LME har haft stor betydning for hvem jeg er i dag!

 

 

Læs mere om vores fællesskaber...

 • DSC6831 Fotografbilleder
  En almindelig skoledag
  Efterskole = oplevelser - YES! De oplevelser får du ikke uden grund. Vi vil påstå at fx. en udenlandstur kan være enorm lærerig og nogen gange også på en måde, så det kan bruges til prøverne til sommer. Alligevel er det også vigtigt med en almindelig hverdag, hvor man kan finde sig selv, hvor man kan fordybe sig, hvor man kan nyde fællesskabet med hinanden og hvor der er plads til at trække sig tilbage.
  Læs mere
 • DSC9565 Fotografbilleder
  Byen
  Vores efterskole ligger i et skønt område midt i byen og med skoven og åen i baghaven. Løgumkloster by er en skøn gammel by med kloster kirke og en gammel bymidte med bibliotek, apotek, busstation og en række andre indkøbsmuligheder. Derudover løber Brede å ind gennem byen og lige bagved vores efterskole. Her har du rig mulighed for at trække vejret, gå eller løbe en tur. Her er bare skønt.
  Læs mere
 • DSC9745 Fotografbilleder
  Vores virkelighed
  Først og fremmest så skal vores skole være et trygt og godt hjem for dig som elev. Et sted hvor vi ser hinanden, har det sjovt sammen, giver plads til hinanden og har mulighed for at udvikle os sammen, både menneskeligt, åndeligt og fagligt. Så lad os skabe det sammen.
  Læs mere