Hvilken uddannelse har du eller du i gang med? Eller hvilket job står du i?

Efter mit år på efterskole tog jeg 3 år på Vestjysk gymnasie i Tarm, og siden d. 1 August 2019 har jeg været i Tanzania som volontør.

Hvilket hold gik du på?

Jeg gik på LME skoleåret 2015/2016.

Hvad forventede du af opholdet på LME inden du startede?

Noget af det jeg forventede af mit ophold på LME var at jeg ville få venskaber som ville holde resten af livet. Og de venner jeg har fået på LME er jeg faktisk heller ikke i tvivl om, at de er venner jeg vil have resten af mit liv. Vi har oplevet så mange ting sammen, og tænker på og snakker ofte om vores tid på LME.

Noget af det bedste ved de venskaber er også at de indeholder Jesus. Når vi er sammen falder snakken ind i mellem også over på vores tro og om hvordan vi har det med Jesus. Det synes jeg er super fedt, at der også er plads til det.

Hvad var den fedeste ting på dit ophold?

Det fedeste ved at gå på LME var fællesskabet og alle de forskellige oplevelser vi fik sammen. Selv de små ting som at tage på brobygning sammen til Tønder, men også vores tur til Sydfrankrig og Tanzania med fokuskristendom.

Hvad fik du med dig fra skolen, set i det lys, hvor du er nu og hvad du laver?

Det jeg tog med mig fra skolen er nok mine stærke venskaber, samt en inspiration til at tage tilbage til Tanzania, hvor jeg er lige nu. Vi var med fokuskristendom i Tanzania hvor vi oplevede hvordan det kan være et være missionær. Jeg er ikke sikker på at jeg ville have valgt at tage ud som volontør hvis det ikke havde været for den tur.

Du kan da læse mere om 10. klasse og Fokuskristendom her...

 • HDC 2301 Fotografbilleder
  10. klasse
  10. klasse på Løgumkloster Efterskole er et modningsår på mange måder. Det betyder at vi i undervisningen tager den et skridt videre, vi giver dig mulighed for at tage nogle retningsvalg bla. spansk, tysk, fysik/kemi eller fokuskristendom med mulighed for at komme ud i den store verden. Vi ønsker at du får lov til at rykke dig rent menneskeligt.
  Læs mere
 • DSC09813 Web
  FokusK. 10
  Fokuskristendom 10, er et tilbud til dig, der ønsker at fordybe dig endnu mere i bibelen og som ønsker redskaber til at formidle troen på mange forskellige måder til mange forskellige mennesker. Kort sagt: Vi prøver det af, vi har lært.
  Læs mere
 • DSC09182 Web
  Missionstur
  Denne oplevelse er en tilbudstur for dig der vælger Fokuskristendom. Tur der rykker ved dit verdensbillede og hvor du rammer et andet kontinent - Afrika eller Asien.
  Læs mere