Alle elever har adgang til ordbøger, office-pakken og har mulighed for at få adobes kreative programmer, og i næsten alle fag bruges e-bøger og andre skoleløsninger, hvilket kan hjælpe en del på læsningen, når indholdet kan blive læst op.

En del af de programmer, som bruges på læseholdet, får alle elever adgang til og kan bruges som støtte i almindelighed.

Det er vigtigt for os, at computeren ikke bliver en hemsko for eleven. Så vrøvler det med computeren, vil vi gerne hjælpe med at få den til at køre igen og imens kan der lånes en lånecomputer.

Intranet og kommunikation generelt

Internt på skolen mellem lærere og elever bruger vi intrasystemet "viggo", som tilgåes via lme.viggo.dk. Eleverne skal logge ind med deres unilogin. Her finder de deres skema, lektier og alt det andet, de har brug for, for at være godt informeret om, hvad der skal ske.

Kommunikationen mellem forældre og skole foregår via den mail, som I som forældre har oplyst om ved indmeldelsen. Vi mener det er den bedste løsning, da det ikke kræver forskellige logins og yderligere opsætninger end man har i forvejen. Vi vil løbende sende informationsmails ud med små historier fra hverdagen og information om kommende arrangementer. Endvidere linker vi til området "forældre" her på hjemmesiden, så man kan finde information her også.

Sidst men ikke mindst bruger vi både facebook (https://www.facebook.com/loegumklosterefterskole/), instagram (loegumklosterefterskole) og snapchat (l-efterskole) til at give indblik i hverdagen på skolen.