Mange af disse ting lærer vi når vi er i fritidsrummet - ved måltider, ved rengøring, ved poolbordet, i hallen, i værkstederne, på værelserne osv. steder, hvor små og store fællesskaber blomstrer frem.

Men der er nogle særlige begivenheder, hvor vi især dyrker fællesskabet og gør noget sammen.

Storkor

12-15 gange om året har vi storkor, hvor hele skolen synger. Målet med at synge sammen er at lære noget om den sangskat, der ligger gemt og så sker der noget magisk, når mennesker synger sammen. Man bliver varm i kinderne, man smiler og man har noget sammen.

I foråret arrangeres der en koncert, hvor alle vores musiktilbud viser, hvad de har lært i årets løb. Ved koncerten vil storkoret også synge de sange, som de har lært i løbet af året.

Stortur

En uge i løbet af året tager hele skolen afsted på bustur, for der i fællesskab at møde en anden kultur, lære om historie og arkitektur, færdes i en anderledes natur og sammen få mange super stærke oplevelser, der styrker fællesskabet.

 • DSC04584 Web

Introtur

Vi tager hvert år på en tur et sted i Danmark, hvor vi ser nogle af vore kulturmarkører. Det kunne være en tur til Odense, Århus, København eller Bornholm. Turen har også til formål at vi skal lære hinanden bedre at kende.

Musical

Alle skolens elever medvirker hvert år i en stort opsat musical. Der er mange arbejdsgrupper: Lyd og lys, kulisser, sceneopbygning og rekvisitter, band, kor, PR samt skuespillere. Hver gruppe er uundværlig og sammen skaber hele holdet en forrygende forestilling, som tiltrækker rigtigt mange tilskuere ved en række forestillinger på skolen.

Ud over disse lækre fællesoplevelser så SKUMMER vi fløden med vores opdelte ture.

 • 20190130 115422632 Ios
  Skitur
  Der er noget helt særligt over at stå på alpin ski. Der er en masse fællesskab over det og det udfordrer mange sportsligt. Vi kører i bus til skisportsstedet, hvor vi bor på hotel nær pisterne.
  Læs mere
 • DSC09182 Web
  Missionstur
  Denne oplevelse er en tilbudstur for dig der vælger Fokuskristendom. Tur der rykker ved dit verdensbillede og hvor du rammer et andet kontinent - Afrika eller Asien.
  Læs mere