At blive klar til ungdomsuddannelse handler naturligvis om basale faglige færdigheder. Men det handler i lige så høj grad om modenhed og om at kunne navigere i et fællesskab.

Faglige udfordringer

Det er vigtigt for os at den enkelte elev bliver mødt på sit individuelle faglige niveau. Uanset, hvilket niveau den enkelte elev befinder sig, så bliver de udfordret og vil opleve et fagligt løft. For at hjælpe den niveaudelte undervisning på vej, laver vi niveaudelt undervisning på de hold, hvor det kan lade sig gøre. Desuden kan man modtage støtteundervisning i dansk, matematik og engelsk

Personlig udvikling

At være på efterskole betyder også, at man selv skal tage ansvar, fordi far og mor er her ikke. På efterskolen tager man ansvar for sig selv og sine lektier. Det kommer man også til, når man skal videre på gymnasiet, men vi vil rigtig gerne hjælpe eleverne godt i gang, derfor har vi hver dag afsat tid til at lave lektier, vi tilbyder også lektiecafé, hvor der vil være en lærer til at hjælpe med lektierne.

 • DSC6987 Fotografbilleder
  Få hjælp til dine lektier i lektiecaféen

10. klasse - Fysik/Kemi og Tysk

Som et tilbud til elever, der skal videre på gymnasial uddannelse efter 10. klasse tilbyder vi undervisning i henholdsvis spansk, tysk og/eller fysik/kemi.

Undervisningen er tilpasset elevernes niveau og samtidig føres man et skridt videre end 9. klasses undervisningen i begge fag.

At man kan vælge disse fag til kan give et godt forspring og et godt løft til at starte på gymnasiet.

I 10. klasse skal man vælge spansk, tysk og/eller fysik/kemi eller Erhverv&Teknologi

Måske er du også interesseret i at læse om...

 • DSC6996 (1)
  Forventninger
  Vi har høje forventninger til dig, og det kan du roligt have til os ... for vi lægger os maks i selen, for at dit efterskoleår blive intet mindre end fantastisk.
  Læs mere
 • DSC7024
  En dag på skolen
  Der sker rigtig mange ting på et efterskoleår, men størstedelen af tiden er der almindelig undervisning og helt almindelige hverdage, men det er hverdage fyldt med liv og gode venner.
  Læs mere
 • DSC6676 Fotografbilleder
  Læsehold
  Har dit barn svært ved at læse på det niveau, der forventes af dem? Går han/hun i en almindelig klasse? Er I i tvivl om, om han/hun er klar til at tage afgangsprøven i dansk? Har I brug for at jeres barn kan få nogle værktøjer, der kan hjælpe med klare læsningen bedre?
  Læs mere